Tuesday, April 30, 2013

Karleuša piše za „Alo!“!

Žena čije se reči prepričavaju i koja istinu plasira bez cenzure, najpoznatija srpska pop diva, Jelena Karleuša od sutra će za „Alo!“ pisati kolumne. Osim ovog utorka, kada izlazi prvomajski trobroj Karleuša će u našem listu objavljivati svoje misli svake srede i sa našim čitaocima razbijati tabue, a pri tom otkrivati i velike istine.

Spektakl u najavi: Jelena Karleuša

Jelena Karleuša: Da nisam diva prala bih WC šolje

Treba se boriti, mučiti se i raditi! Da nisam uspela na estradi, onda bih radila bilo koji častan posao i moja deca nikad ne bi bila gladna

Friday, April 19, 2013

Divna se podmlađuje krvlju (FOTO)

S najčešćim znacima starenja, borama, suočava se i Divna Karleuša, majka pop dive Jelena Karleuše, kojoj je juče urađen specijalni tretman lica u kom se koristi ljudska krv i poznat je pod imenom “vampirski fejslifting”.

Da ne bude zabune, krv pripada onom ko se tretmanu podvrgava, te je Divna juče isprobala ovu metodu podmlađivanja, a strah joj je držala njena ćerka Jelena Karleuša, koja ju je dopratila do poznate klinike za plastičnu hirurgiju gde nam je poznata voditeljka potvrdila da je odlučila da se podmladi.
Ostavila plesače,  dopratila mamu...
Ostavila plesače, dopratila mamu... | Foto: Dimitrije Goll

Emisija Glamur Jelena Karleusa i Divna

Jelena Karleusa & Teca & Nesh - FERRARI 2013 Lyrics / Tekst

Jelena Karleusa & Teca & Nesh - FERRARI 2013 Lyrics / Tekst

Karleuša: Izgledam kao "ferari"!

Nakon premijere pesme "Ferari" Jelena Karleuša se danas oglasila na društvenoj mreži "Tviter" gde je zahvalila fanovima, uz provokativnu poruku:

Jelena Karleuša
 

Jelena Karleusa - Ami G Show [cela emisija] 16.04.2013 RTV PINK

Jelena Karleusa & Teca & Nesh - FERRARI 2013 DOWNLOAD



Jelena Karleusa & Teca & Nesh - FERRARI 2013 DOWNLOAD

Jelena Karleusa & Teca & Nesh - FERRARI 2013