Friday, April 19, 2013

Divna se podmlađuje krvlju (FOTO)

S najčešćim znacima starenja, borama, suočava se i Divna Karleuša, majka pop dive Jelena Karleuše, kojoj je juče urađen specijalni tretman lica u kom se koristi ljudska krv i poznat je pod imenom “vampirski fejslifting”.

Da ne bude zabune, krv pripada onom ko se tretmanu podvrgava, te je Divna juče isprobala ovu metodu podmlađivanja, a strah joj je držala njena ćerka Jelena Karleuša, koja ju je dopratila do poznate klinike za plastičnu hirurgiju gde nam je poznata voditeljka potvrdila da je odlučila da se podmladi.
Ostavila plesače,  dopratila mamu...
Ostavila plesače, dopratila mamu... | Foto: Dimitrije Goll

- To je najsavremeniji svetski tretman za podmlađivanje. Moja drugarica i vlasnica klinike doktorka Olivera Partonjić Lazović smatrala je da bih ja bila idealan maneken za to. Pristala sam da odradim tretman pošto se nakon intervencije ljudi podmlade za 15 do 20 godina, ali ja se neću zaustaviti, neću stati dok ponovo ne postanem maloletna - kroz smeh je rekla Divna za naš list.
Efekti će biti vidljivi  kroz mesec dana
Efekti će biti vidljivi kroz mesec dana | Foto: Dimitrije Goll
Uz nju je bila njena ćerka Jelena, koja je napustila preliminarnu audiciju za odabir igrača koji će sa njom nastupiti na konceretu na Ušću 15. juna, kako bi pružila podršku Divni. Međutim, Jelena je izašla iz ordinacije kada je doktorka započela ubrizgavanje krvi i poručila majci kroz smeh:

"Mama, stisni zube..." | Foto: Dimitrije Goll
- Vratiću se kada budeš bila 20 godina mlađa.
... „vratiću se kada budeš  20 godina mlađa“
... „vratiću se kada budeš 20 godina mlađa“ | Foto: Dimitrije Goll

Ovaj tretman u svetu postoji već neko vreme, ali je postao poznat širokim narodnim masama kada mu se podvrgla poznata starleta Kim Kardašijan, koja se čak i fotografisala sa licem oblivenim sopstvenom krvlju.
 
Kim Kardašian
Kim Kardašijan se podvrgla istom tretmanu!

No comments:

Post a Comment