Karleuša izbačena sa fakulteta

1:36 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Profesori fakulteta u Nišu koji su u test ubacili pitanje o pesmi Jelene Karleuše biće kažnjeni

Neće moći.

Posle objavljivanja informacije da se na prijemnom ispitu, na testu opšte informisanosti na Filozofskom fakultetu u Nišu jedno od postavljenih pitanja odnosilo na Jelenu Karleušu, to jest na njenu pesmu „Sodoma i Gomora“, reagovao je i dekan tog fakulteta, prof. dr Goran Maksimović, koji je izjavio da će najstrože kazniti profesore koji su sastavljali test. Naravno, odmah se oglasila i JK, doduše, putem Tvitera:

- Pozdrav studentima Filozofskog fakulteta. Objasnite dekanu pojam „opšta informisanost“. O filozofiji stada i malograđanštine predajem kasnije.

Razloge za Karleušin revolt treba tražiti u izjavama koje je za Tanjug dao dekan Maksimović.

- Testovi opšte informisanosti pokazali su se kao nedelotvorni i zalažem se da ostanu samo testovi znanja. Profesori koji su radili na testu biće novčano kažnjeni u skladu s disciplinskim pravilnikom. Ne može neko da ostane ispod crte zato što ne sluša muziku Jelene Karleuše! - rekao je on, dodavši da onaj drugi profil studenata na njegovom fakultetu nije poželjan.
Oduševila publiku u Banji

Jelena Karleuša je na festivalu Banja 2012 - Dunav osiguranje dobila specijalnu nagradu za najtiražniji album godine, a u Vrnjačku Banju stigla je neposredno pred izlazak na scenu, pod policijskom pratnjom i uz velike mere obezbeđenja. Kako je i zahtevala, sačekalo ju je deset kilograma neprskanih jabuka, grickalice bez glutena... Nastupila je u seksi korsetu i oduševila hiljade ljudi na trgu Promenada.

You Might Also Like

0 comments: