Wednesday, July 11, 2012

Jelena Karleuša zapalila Vrnjačku Banju! (Foto)

Jelena Karleuša zapalila Vrnjačku Banju! (Foto)
Jelena Karleuša zapalila Vrnjačku Banju! (Foto)
 
Pop zvezda Jelena Karleuša bila je najveća zvezda u ponedeljak završenog sedmog po redu festivala zabavne muzike Banja 2012.

Jelena je dobila specijalnu nagradu festivala za najtiražniji album godine, a u kraljicu srpskog banjskog turizma stigla je neposredno pred izlazak na scenu, pod policijskom pratnjom. Kako je i tražila, divu su u Banji čekale neprskane jabuke, grickalice bez glutena i Evian voda. Hiljade ljudi okupljenih na trgu Promenada vrištalo je u glas do izlaska dive na scenu, koja ih je pojavom ostavila bez teksta. Jelenina odevna kombinacija bila je ubitačna za muški deo publike, pa su okupljeni šumadinci bukvalno urlali.

Jelena im nije ostala dužna, pa ih je "počastila" odličnom koreografijom koja je pokazala sve njene obline, pa i više od toga.





U revijalnom delu festivala pojavila se i Violeta Viki Miljković, koja je sa tridesetak igrača na sceni izvela pesmu "Rumba". Pevačica je, kako scenskim nastupom, tako i pesmom podigla na noge okupljenu publiku, i definitivno će ovo biti nastup o kome će se dugo pričati u banjskoj lepotici.

Viki je privuka pažnju i nekoliko stranih producenata koji su boravili u Banji zbog karnevala, pa je izvestan i proboj na inostrano tržište.



Pobedu na sedmom po redu festivalu u Banji odneo je Dado Glišić sa pesmom "Dođi". Drugo mesto osvojili su Nevena i Filip iz Prvog glasa Srbije sa pesmom "Nesrećo". Treće mesto osvojila je Milica Krsmanović.





Nagrada za najbolju kompoziciju pripala je Martini Vrbos, za žensku interpretaciju Maji Nikolić, a za mušku Nenadu Cvijetiću. Nagradu novinara odnela je Zejna, dok je nagradu za debitanta festivala dobio Igor Terzija.  Nagradu za najbolji tekst dobili su Željko Vasić i Dule Alagić, dok je za najbolji aranžman nagrađen Saša Dinić za pesmu koju je izvela Snežana Nešić.





No comments:

Post a Comment