Karleušina krvava reklama

11:02 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Pevačica snimila reklamni klip u kojem u blenderu melje ljudske organe

 
Svetski! Pa još i krvavo!
Jelena Karleuša je pre nekoliko dana snimila spot za pesmu „Krimi rad“ po scenariju kreativnog direktora spota Zorana Birtaševića, i u režiji Dejana Milićevića, kao i TV reklamu kontroverzne sadržine.
- U reklami za album prikazano je kako Jelena melje organe u blenderu, ali još uvek nije odlučeno da li će ti kadrovi biti montirani, jer prizor izgleda zaista zastrašujuće - otkriva izvor blizak pevačici.
Isti izvor naveo je i neke detalje sa snimanja spota:
- Pevačica je pre dva dana završila snimanje novog videa. Obnovila je saradnju s Dejanom Milićevićem, a snimali su najsavršenijom kamerom „epik kem“. Za njen izgled u spotu pobrinuo se „Adidas“, sa kojim je Jeca sklopila saradnju.
Kako saznajemo, glavni maneken u spotu je Vasa Nestorović, koji je sa Karleušom već sarađivao na njenom koncertu „All about Diva show“, kad se pojavio sa anđeoskim krilima (o čemu smo pisali u jučerašnjem broju).
Kontroverzna kampanja
- Zasad ne želimo da otkrivamo detalje. Kampanja koja će pratiti album je kontroverzna, kao i sam album. Jelena je nestrpljiva da sa svojom publikom podeli sve što mesecima priprema za njih. U svakom slučaju, očekujte neočekivano kad je Jelena u pitanju - rekao je izvršni producent albuma Zoran Birtašević.

You Might Also Like

0 comments: