Sunday, May 27, 2012

Jelena Karleuša hospitalizovana


Jelena Karleuša hospitalizovana



Pevačica Jelena Karleuša hospitalizovana je – ne, nisu je napali gnevni tviteraši, već je u navodno završila u bolnici nakon napornog snimanja.
“Jelena je 20 sati sa svojom ekipom udarnički radila na snimanju novog spota za pesmu „Krimi rad“, kojom će početi promociju svog novog albuma. Zbog perfekcionizma po kome je poznata neke scene je ponavljala i više od 10 puta. Među njima je bilo i onih izuzetno fizički zahtevnih. Jelena je tako letela po studiju okačena na sajle i u vazduhu je provela više od dva sata. Za sve vreme snimanja nije jela ništa, koncentrisana da sve bude urađeno kako treba. Iako je mislila da sve to može da izdrži, istina je da je svoj organizam iscrpla do krajnjih granica, te je pred kraj čitavog posla naprasno kolabirala”, rekao je izvor dnevnog lista Alo.
“Na svu sreću, snimanju je prisustvovala njena tetka Danijela, koja je zdravstveni radnik, i ona je Jeleni ukazala pomoć. Odmah su je smestili u automobil i odvezli je do jedne privatne klinike. Lekari su odmah konstatovali iscrpljenost organizma i dali joj infuziju. Nakon što je primila medikament, bilo joj je bolje, pa je puštena kući uz preporuku da miruje. Pošto nije želela da pravi dramu oko svega, Jelena je na Twitteru, čim joj je bilo malo bolje, objavila da je završila snimanje spota i fotografija za novi album”, zaključuje izvor blizak pevačici.
Ovo nije prvi put da Karleša kolabira – nakon koncerta u Beogradskoj areni, maja 2010. godine Jelena je takođe završila u bolnici, prema pisanju štampe. Oni zlonamerni verovali su da je to zbog praznog sektora 400 u Areni.

No comments:

Post a Comment