Friday, May 25, 2012

Jelena Karleuša postala zaštitno lice brenda "Adidas"



Modni brend "Adidas" odabrao pop divu Jelenu Karleušu za svoje zaštitno lice, a plodovi saradnje prvo će se videti u njenom novom spotu za pesmu "Krimi Rad". 


Zaštitno lice Adidasa!
Popularni fudbaler Duško Tošić već neko vreme je zaštitno lice modnog brenda "Adidas", a sada mu se u toj akciji pridružila i supruga, pop diva Jelena Karleuša.
Adidas i JK su već sarađivali na njenom spektakularnom koncertu "All About Diva" kada je modni brend pevačici ustupio ekskluzivne komade odeće za njene igrače, a saradnju su obnovili zbog njenog novog albuma "Diva" koji će se u prodaji pojaviti 11. juna u izdanju izdavačke kuće "City Records".
- Posle saradnje na koncertu "AAD" modni brend "Adidas" i JK obnovili su saradnju povodom njenog novog albuma. Jelena je u četvrtak snimila sa Dejanom Milićevićem promotivne klipove, ali i prvi spot za pesmu "Krimi Rad", a "Adidas" je glavni brend koji su popularna plavuša i učesnici u spotu poneli. Naravno, reč je o ekskluzivnim komadima iz njihove nove linije, a u planu je da Jelena u narednom periodu postane i njihovo glavno zaštitno lice i snimi spotove za kompletnu jugoistočnu Evropu - otkriva za Opera-17.com.
Saradnja popularnog brenda sa jednim od najpopularnijih poznatih parova u našoj zemlji sigurno će biti pun pogodak, posebno kada se uzme u obzir da su njihovim angažovanjem pokrili dve oblasti, sport i muziku, te da će mnogi mladi ljudi koji u njima vide uzore sigurno poželeti da ponosu neki komad iz nove kolekcije "Adidasa".

No comments:

Post a Comment