Monday, September 27, 2010

Jelena Karleuša ćerkama poklonila ponija: Duško i ja planiramo da usvojimo dečaka!


 Jelena Karleuša ćerkama poklonila ponija: Duško i ja planiramo da usvojimo dečaka!

U razgovoru za Kurir Stars najpoznatija srpska plavuša Jelena Karleuša otkriva da je nakon drugog porođaja imala velikih zdravstvenih problema i kaže kako sa Duškom planira da usvoji dečaka i veruje da će posle njenog koncerta u Areni svi drugi biti smešni…
Nedavno si ćerkama proslavila rođendan. Šta si im poklonila?
- Mislim da smo Duško i ja uradili pravu stvar kada smo im za rođendan kupili ponija. Važno nam je da deca od malih nogu zavole životinje, a planiramo da ih naučimo da jašu konjića, koji se trenutno nalazi u štali našeg prijatelja. Dali smo mu ime Nuki, a malo je reći da su devojčice oduševljenje poklonom. Fantastičan poklon doneo je Boki 13: crveni sportski automobil dvosed, koji ima električni motor, pa čak i MP3 uređaj. Atina je odmah sela i počela da vozi, a gosti su bežali na sve strane.
Atina je ponovo nosila štiklice, zbog kojih su te u medijima kritikovali kao nemarnu majku.
- Te sporne štiklice su male, anatomske i Atina se u njima oseća kao da je na ravnom. Kupila sam joj štiklice iz zezanja, a sada ne želi da ih skine. Da ne dođe do zabune, te cipelice sam kupila u radnji za decu i apsolutno su neškodljive. Komentari seljaka me nikad nisu interesovali.
Nije tajna da Duško želi sina. Radite li na prinovi?
- Za sada ne planiramo treće dete. Mislim da bi to zdravstveno bilo pogubno po mene. Javnost ne zna da sam veoma lošeg zdravlja i da sam drugi porođaj teško podnela. I dan-danas kuburim sa krvnom slikom. Ali nikad se ne zna. Duško želi sina, ali u šali kaže da se plaši kako će i treća beba biti devojčica, jer je on veliki mačo men, a takvi prave samo žensku decu.
Pa šta ćete onda da radite?
- Moja najveća želja je do pored Atine i Nike u izobilju i toplini našeg doma uživa još jedno dete. Dete bez roditelja, koje nema nikog i ništa. Želimo da usvojimo dečaka, koji će u našem domu dobiti sestrice, normalan život i šansu za lepšu budućnost. Čini mi se da bi tako nešto trebalo da urade sve situirane porodice u Srbiji.
Da li Duško i dalje konzumira tvoje specijalitete, zbog kojih uvek završi na WC šolji?
- Dušku više ne kuvam, vi u Kuriru ste me upropastili. Drago mi je što blista u Zvezdi i njegova sreća mi je najbitnija.
Proteklo leto obeležio je tvoj sukob sa Sašom Popovićem. Pale su teške reči, a najavljena je i tužba!
- Tužba? Od Popovića? Tako nešto ne postoji! To je urbana legenda!
Da li su ti Ćeranići zahvalili na podršci?
- Kada iskažem svoje mišljenje o nečemu ili nekome, to radim iz najiskrenijih pobuda, vođena ličnim osećanjem za pravdu. U slučaju to dvoje ljudi iznervirala me je nepravda i bez ustručavanja sam rekla šta mislim. Kao neko ko ima svoje ime, stala sam u odbranu Milene i Nemanje bez želje da mi bilo ko zahvaljuje. Ja njih i ne poznajem, ali to ne znači da moje kolege i ja treba da ćutimo pred nepravdom. Hvala nekad ne mora da se kaže naglas, može da se oseti u srcu.

No comments:

Post a Comment