Jelena Karleuša: Zoran Bašanović me terao da pljujem Cecu Ražnatović jer mu je Arkan opalio šamar!

1:07 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments


Jelena Karleuša: Zoran Bašanović me terao da pljujem Cecu Ražnatović jer mu je Arkan opalio šamar!


Bivši estradni menadžer, a sada član SNS Zoran Bašanović, uspeo je da uzburka duhove intervjuem u kojem je isprozivao brojne političare, ali i estradne ličnosti, posebno se osvrnuvši na pop zvezdu Jelenu Karleušu.
- Sa Jelenom Karleušom nisam imao nikakvu saradnju. Ja sam za nju sve učinio, ona za mene ništa. Napravio sam joj karijeru, sa 17 i po godina je odveo na televiziju, platio sve troškove njenog prvog CD-a ‘Ogledalce’, autore, spot Dejanu Milićeviću - rekao je Bašanović, da bi odmah potom JK prozvao za nezahvalnost.
- Prvo što je Karleuša uradila, a maksimalno se potrudila, jeste da preko novina indirektno izvređa moju tadašnju devojku i zaštitni znak. Kao čovek koji je moralan, ne zato što sam bio Draganin momak, morao sam da zaštitim tada najveću zvezdu u zemlji od jednog žutokljunca koji se tek pojavio, a koji mi je zabijao nož u leđa - rekao je Zoran, optuživši potom Karleušu da se okrenula i protiv Cece Ražnatović.
- Ona je koristila svaku priliku da hvali Cecu, a ponižava Draganu, a posle dve godine se najstrašnije okrenula protiv Cece. Sve što sada pruža njenoj deci je najviše moja zasluga, jer sam ja njen prvi projekat platio i voleo bih da me nekada negde demantuje. Do danas je zahvaljujući meni zaradila sigurno više od milion i po evra, a ja sam od nje dobio ‘versaće’ kravatu, koju mi je donela sa prvog gostovanja u Švajcarskoj, koje sam joj ja zakazao za zastrašujuće pare u to vreme, i pozlaćenu iglu, bez flaše viskija. Čuvam to kao primer kako se odužio neko kome ste napravili karijeru -
kazao je Bašanović u intervjuu.
Prozvana Karleuša najpre je bila je šokirana izjavama bivšeg menadžera, da bi posle izvesnog vremena odgovorila na optužbe.
- Meni Zoran Bašanović napravio karijeru? Pa ja ga nisam ni videla 10 godina?! Bio je producent na mom prvom albumu, tačnije, otkupio je od mojih saradnika Braje i Tutuna ceo moj muzički prvenac. Dakle, sam me je pozvao i izrazio želju da u mene uloži, znajući da će mu se višestruko isplatiti. Ja njega nisam zvala. Usudio se da pljune po meni?! To objašnjava sve -
rekla je JK da bi se potom redom osvrnula na sve navode iz Bašanovićevog intervjua.
- Evo, smejem se i ne mogu da verujem šta odrastao čovek izgovara! Nisam mu kupovala poklone?! Tačno! Od mene je dobijao isključivo novac! Poklone dajem porodici i prijateljima. On je bio moj poslovni saradnik, koji je od mene povratio uloženo i višestruko zaradio. Tačno je, ja sam vojnik i mašina za pravljenje novca! On to najbolje zna. Ne bi bilo pametno da me demantuje. Za razliku od njega, poznata sam po tome da govorim isključivo istinu i nemam dlake na jeziku”
, prokomentarisala je Jelena, nazvavši bivšeg menadžera zaboravnim.
- Znači, slučajno je zaboravio da kaže koliko je od mene zaradio. Zaboravio je da kaže i da smo na njegovu inicijativu prekinuli saradnju davne 1997 godine!. Znači, na mom početku. Tada sam još bila maloletna
– rekla je Karleuša za “Alo!” i dodala da Bašanović nema pravo da uvlači druge ljude u priču.
- Vidim da pominje Draganu i Cecu. Odakle mu pravo?! Dragana je moja prijateljica koja je od tog Bašanovića pobegla glavom bez obzira! Kao što je tada pokušavao da zavadi pa vlada, sada istu priču nastavlja! Samo što se na tu priču više niko ne prima. Terao me je da pljujem Cecu jer ga je Arkan ošamario! Nisam htela, pa me je svakodnevno ‘ribao’ -
kaže JK i ponovo staje u odbranu svoje majke Divne. - Usuđuje se da Divnu blati na ovako ružan način? Moja majka mu je problem jer je kao zid stala ispred njega i zaustavila moje izrabljivanje. Hvala joj! Svako ko kaže ružnu reč za moju majku, najpošteniju i najbolju osobu koju poznajem, postaje moj krvni neprijatelj. A više nisam mala! Sada je vojnik izrastao u diktatora koji će se osvetiti ružnim duhovima prošlosti. On je od nas pevača živeo kao kralj, vozio ‘ferari’ i menjao ribe, razmećući se najviše Draganim novcem! Novac koji je uložio u moj prvi album je novac Dragane Mirković. Zato, Bašanoviću – psssssssssst! - kaže Karleuša.

You Might Also Like

0 comments: