Oni znaju ko su dobre ribe: Jelena Karleuša i Dunja Ilić pevaju u gej klubu!

2:17 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments


Oni znaju ko su dobre ribe: Jelena Karleuša i Dunja Ilić pevaju u gej klubu!


Gejevi u Srbiji imaju svoje ikone. Za Jelenu Karleušu je odveć poznato da je naprosto obožavaju, a mlada Dunja Ilić je njihovo najnovije otkrovenje. Obe pevačice su dobile poziv da nastupe u najpoznatijem beogradskom klubu i prirede nezaboravno veče mladićima i devojkama homoseksualne orijentacije. Zanimljivo je da će to ujedno biti i prvi Dunjin zvanični nastup nakon što se pojavila na estradi sa albumom „Misterija“. Ona je već prihvatila ponudu, dok se od srpske pop zvezde još čeka odgovor. Međutim, nema sumnje da će biti pozitivan, samo da datum uklopi sa terminima za ostale koncerte.
- Javne ličnosti bi trebalo da imaju misiju da zaštite i podrže gej populaciju – rekla je „mala od skandala“ u poslednjem broju Kurir Starsa. U neku ruku njena naslednica uveliko se sprema za svojoj debi.
- Tačno je da ću pevati u gej klubu. Mnogo mi je drago što me ta populacija podržava, kao i ja njih! Raduje me to što će moj prvi nastup biti upravo pred njima – naglasila je Dunja, čiji je sing „Šefica podzemlja“ uveliko postao hit među gejevima.

You Might Also Like

0 comments: