Monday, November 09, 2009

Jelena Karleuša ulazi na Farmu!!!

Producenti show-a “Farma” odlučili su da farmerima pokažu šta znači fenseraj do daske tako što će na par dana na imanje u Barajevu ubaciti jednu od najpopularnijih domaćih zvezda, Jelenu Karleušu.

Kako javlja nedeljnik Scandal! Jelena Karleuša poslednjih dana vrši pripreme oko ulaska na “Farmu” i šopinguje firmirane gumenjake sa štiklom, kape, kabanice…

- Jelena je imala i nekoliko posebnih uslova koji će biti ispoštovani. Priča se da će preko dana boraviti gde i ostali farmeri, ali da će spavati u kućici za izolaciji – priča Scandalov izvor.

Kako će farmerima, čiji su živci već dosta istanjeni, pasti ulazak Jelene Karleuše koja ništa neće raditi na “Farmi”, koja će imati najbolje uslove i biti u ulozi princeze, karta je na koju igraju producenti show-a.

- JK će na Farmu poneti i svilenu posteljinu, a farmere će posebno iritirati kristalnim čašama iz kojih će piti vodu. Uz čaše naravno idu i njeni firmirani fensi tanjiri i srebrni escajg - završava priču Scandalov izvor.

U par navrata JK je već izjavila da krave i svinje nikad uživo nije ni videla i da bi joj to moža bilo zanimljivo za videti.

- Svi pregovori su u najstrožoj tajnosti i ja ne bih ništa komentarisala - bilo je sve što je na temu “Farme” htela da kaže JK.

No comments:

Post a Comment