Saturday, October 24, 2009

Stižu dve nove pesme JK!

Pop diva Jelena Karleuša vrlo brzo nakon porođaja vratila se koncertnim aktivnostima a poslednjih dana ne izlazi iz studija jer fanovima sprema dve nove pesme.

Jelena Karleuša spektakularnim dolaskom hilikopterom na Story-jev party označila je svoj povratak na scenu, nakon što je na svet donela ćerku Niku.

Publika se Jelene jako uželela pa je samo mesec dana nakon porođaja nastupom pred par hiljada fanova u diskoteci u Švajcarskoj obeležila i početak svojih koncertnih aktivnosti.

Nakon što je u julu publiku obradovala “The Diamon Collection” izdanjem na kojem se nalazi 34 njenih najvećih hitova, Jelena ovih dana predano radi na dve nove pesme kojim će obradovati publiku.

- Jelena je odmah nakon povratka iz Nemačke uletela u studio Atelje Traga i krenula sa radom na novim pesma. Dugo se dvoumila da li da svoje fanove obraduje jednom moćnom baladom, ili da pak snimi pesmu koja će napraviti haosu u klubovima – priča izvor Opere17 blizak pevačici, i nastavlja:

- Nakon što je razmislila, JK je rešila da ipak snimi dve pesme, baladu i bržu pesmu i tako se oduži publici za čak tri rasprodata tiraža “The Diamond Collection” izdanja za koje ni nakon 4 meseca potražnja ne jenjava. Poslednjih dana bukvalno ne izbija iz studija jer želi da pesme budu savršene – zavšava priču naš izvor.

Na novim pesmama koje JK planira da objavi do kraja godine radi proverena ekipa, “Atelje Trag” i Marina Tucaković.

No comments:

Post a Comment