JK – Srpska Madonna bez očeve podrške

2:14 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Pop diva JK u intervjuu magazinu “Story” otkrila da je na putu ka uspehu “izgubila dušu”, da nije imala podršku oca u izboru karijere, ali i da proteklih petnaest godina bavljenja muzikom posmatra tek kao “početak”.

Supruga fudbalera Duška Tošića, majka dve devojčice Atine i Nike Jelena Karleuša, vredno radi na svom desetom studijskom albumu, knjizi i pripremama za koncert u Beogradskoj areni sledeće godine.

- Tek sad sam gladna dokazivanja, tek sada osećam da nemam protivnike i prepreke”, počinje Karleuša. “Nekada je bilo teško biti ja, sada je baš dobro. Volela bih da me tokom dosadašnje karijere nije sve toliko bolelo, da nisam sve lično shvatala i plakala zašto sam kao umetnik neshvaćena i napadana. Jelena je morala da se bori i da negde usput izgubi dušu.

Jelena danas ima, kako kaže, “armiju fanova”, ali su joj na putu ka uspehu podršku pružali roditelji, tačnije njena majka Divna.

Da je bilo do mog oca nikada se ne bih bavila ovim poslom. Nikada me nije razumeo, nikada nije podržavao to što radim. Ipak, hvala mu i na tome. Mojoj mami je bilo više nego jasno da ne može da me spreči u nameri da postanem pevačica. Verovala je u mene kada je bilo najteže.

Za sebe kaže da u muzičkom smislu nema konkurenciju i da je unikat, ali i da joj prija poređenje sa kraljicom popa Madonom.

- JK je unikat. To je jasno kao dan. Ipak, imam veliku inspiraciju u Madoni i drago mi je što je u meni prepoznaju. Ali, ne kao kopiju, već kao sličnost u energiji, snazi hrabrosti. Veliki mi je kompliment što mene, malu Beograđanku, svi pa čak i strani mediji porede sa najvećom, planetarnom zvezdom. U Nemačkoj me, na primer, nazivaju Madona sa Balkana. Vrištim i skačem od sreće kada to pročitam u jednom ‘Bildu’.

Jelena je u intervjuu iznela i svoj stav po pitanju kolegenica, i prijatelja na estradi.

- Sa domaćom estradnom scenom nemam ništa zajedničko. Ne pripadam tom svetu jer se razlikujem po poreklu, vaspitanju, obrazovanju, mentalnom sklopu, ambicijama…Iskrena da budem koja žena u meni može da vidi prijateljicu, a i koji muškarac može da mi bude prijatelj , a da ne pregazi liniju?

You Might Also Like

0 comments: