Monday, August 31, 2009

“Wish List” Jelene Karleuše! RASKOŠNO!

Jelena Karleuša poznata je kao surovi profesionalac i jedna od retkih srpskih pevačica čije pesme, spotovi i fotografije mogu da pariraju svetskoj produkciji pa ne treba da čudi njena i više nego zahtevna “Wish Lista”.

Naime, JK ima i više nego opširnu listu zahteva kada sklapa ugovor za nastup. U pitanju je podugačka lista zahteva koja uključuje sve: od visine honorara, prevoza i smeštaja, do odgovarajuće posteljine i posebnog menija.

JK traži da u grad u kojem nastupa doleti privatnim avionom, a za tamošnji prevoz - limuzinu sa ličnim vozačem. Njeno obezbeđenje vozi se autom marke “mercedes” S-klase, dok kombi “mercedes vito” prevozi plesače, muzičare i opremu.

Organizatori su dužni da joj obezbede noćenje u hotelu sa pet zvezdica, i to u predsedničkom, odnosno najboljem apartmanu, koji mora da sadrži servirano egzotično voće i najmanje deset boca čuvene francuske vode “evijan” u mini baru.

Uz to, Karleuša ima posebnu telefonsku liniju, spava isključivo na svilenoj posteljini pink boje, a njeno kupatilo mora da poseduje hidromasažnu kadu. U prostorijama gde boravi izričito je zabranjeno pušenje. U istom hotelu odseda i njena ekipa, PR Zoran Birtašević u specijalnom apartmanu, a plesači i muzičari u četiri dvokrevetne sobe.

Za njenu bezbednost brinu se četiri pripadnika obezbeđenja, dok se za vreme nastupa najmanje dva telohranitelja nalaze oko bine. Tokom koncerta ima posebnu garderobu, koja takođe mora da sadrži mini bar sa vodom “evijan”, tri ogromna zidna ogledala, veliki sto za šminkanje i kupatilo.

No comments:

Post a Comment