Monday, August 31, 2009

Dva somića - prava sića!

Jelena Karleuša častila se cipelama "luj viton", koje koštaju 2.000 evra

Kontroverzna pevačica Jelena Karleuša ne prestaje da šokira domaću javnost svojim životom na visokoj nozi, dok Srbijom uveliko hara ekonomska kriza. Da suprugu fudbalera Duška Tošića SEKA nimalo ne dotiče, vidi se i po najnovijem primeru, kad je za par cipela "luj viton" ko od šale iskeširala 2.000 evra. Reč je o limitiranoj kolekciji svetski poznatog brenda za zimu 2009, pa tako ove fensi gilje pored Jece šetaju Bijonse i Viktorija Bekam:
- Jelena je odlučila da kupi ovaj par obuće čim ga je ugledala u najnovijem katalogu, koji joj stiže na kućnu adresu kao VIP klijentu. Uzela je još nekoliko stvari iz nove kolekcije Luja Vitona, ali su joj crne cipele sa štiklom od 11 centimetara i minđušama od bisera na njenom vrhu definitivno postale omiljene - priča izvor blizak pevačici.
Nema sumnje da je Jelena koleginicama zadala novi domaći zadatak, bar što se tiče mode, a s obzirom na to da je njena ćerkica Atina prohodala pre nekoliko dana, nije isključeno da će mama i njoj kupiti fensi cipele sa štiklom, jer je poznato da je to radila još dok devojčica nije ni znala da hoda.

No comments:

Post a Comment