Tuesday, January 12, 2016

ŠOKANTNO // Karleuša PONOVO u skandalu SVETSKIH RAZMERA: Zaradili su 22 miliona dolara, a ukrali kadrove sa koncerta na Ušću!




 ŠOKANTNO // Karleuša PONOVO u skandalu SVETSKIH RAZMERA: Zaradili su 22 miliona dolara, a ukrali kadrove sa koncerta na Ušću!



Skandal svetskih razmera!
Muzička diva Jelena Karleuša je prethodne godine u jednom momentu postala jedna od najintrigantnijih osoba na svetu, te su svetski mediji brujali o tome kako najpoznatija starleta Kim Kardashian i muzička diva Beyonce kopiraju njen izgled i stil.
Međutim, sada je na pomolu još veći skandal, ponovo svetskih razmera.
Naime, u prethodnoj godini je premijeru doživeo britanski dokumentarni film "The Girl Behind The Name" posvećen preminuloj pevačici Amy Winehosue.
Reditelj Asif Kapadia je u dva sata uspeo da obuhvati mnoge momente iz života i karijere popularne pevačice, a film je za sada uspeo da zaradi 22 miliona dolara. Međutim, ono što je posebno zanimljivo jesu scene koje se u filmu pojavljuju tačno na 1:50:22.
Neposredno pred smrt Amy je poslednji koncert u svom životu održala u srpskoj prestonici, Beogradu, pa je sasvim očekivano materijal sa koncerta našao svoje mesto u filmu, ali ono što je posebno zanimljivo jesu kadrovi sa koncerta iz vazduha.
Iako je montaža filma zaista dobro odrađena, oštrom oku nije moglo da promakne da je zapravo reč o kadrovima sa koncerta "Viva La Diva" koji je Karleuša 2013. godine održala na beogradskom Ušću.
Dovoljno je samo dobro osmotriti impozantnu binu, scenografiju, lokaciju, led ekrane... i nema sumnje, reditelj je za potrebe svog dokumentarca snimke sa Karleušinog koncerta predstavio kao kadrove sa poslednjeg koncerta Amy Winehose.
Budući da je u pitanju zaista neverovatna situacija, već su krenula nagađanja da bi Karleuša mogla zbog ovakve krađe da dobije milionsku odštetu.
FILM pogledajte na OVOM LINKU, a scene sa Karleušinog koncerta na 1:50!

http://adf.ly/1V1yCS

No comments:

Post a Comment