Tuesday, January 12, 2016

PECKANJE JK: Viki, ja sam "ferari", A TI SI "TRABANT"



PECKANJE JK: Viki, ja sam "ferari", A TI SI "TRABANT"



  Jelena Karleuša izvređala je Viki Miljković na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", rekavši za sebe da je zvezdetina u odnosu na nju, kao i da je razlika između njih dve kao između ferarija i trabanta. Viki je odnedavno stalni član žirija u ovom šouu, a već na prvom snimanju emisije koja će biti emitovana sledeće subote došla je u sukob sa pop divom


JK je uporno ponavljala da je narodna muzika seljačka i džiberska, te da mladi kandidati ne bi trebalo to da pevaju u takmičenju, što se nije dopalo Miljkovićevoj.


Ona nije htela da prećuti te komentare, pa je, iznervirana Jeleninim viđenjem narodnjaka, rešila da joj stavi do znanja kako ne treba da govori loše o toj vrsti muzike niti o pevačima koji je izvode.


- Divo, ti očigledno ne čuješ narodnu muziku, ne razumeš se u nju i mislim da ne bi trebalo tako da govoriš bar zbog kolega koji pevaju narodnjake - poručila joj je ironično Viki.


U tom trenutku JK je počela da drhti brada jer se iznervirala što ju je dojučerašnja komšinica spustila na zemlju, pa je počela žestoko da je napada na zaprepašćenje ostalih članova žirija.


- Viki, ne možeš da kažeš da se ja ne razumem u muziku jer sam ja zvezdetina za tebe. Ti očigledno ne znaš da sam ja najtiražnija pevačica. Tiraži mojih albuma su ogromni. Ja imam koncerte, a gde ti pevaš? Ja sam ferari, a ti si trabant - rekla je Karleuša starijoj koleginici.


Kada je šala otišla daleko, umešao se Saša Popović koji je prekinuo pevačice u raspravi i zamolio ostale člavove žirija da prokomentarišu kandidata.






No comments:

Post a Comment