Thursday, May 23, 2013

HOT: Karleuša u krevetu sa Andrejom Pejićem

Jelena Karleuša podelila nove fotografije s fanovima pred koncert! (FOTO)

Koncert Jelene Karleuše se bliži, a pevačica vredno radi na pripremama za spektakl koji najavljuje. Koliko je naporno vežbala i spremala se vidi se na njenim trbušnjacima i struku koji, čini se, nikada nije bio uži. Seksi pozadinu istakla je uskim crnim pantalonama, a fotku okačila na Fejsbuk i Tviter profil i izazvala komentare divljenja svojih fanova.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša | Foto: Twitter

Jelena Karleuša - JOŠ TE VOLIM / Piano cover 2013

Vidi se iz aviona: Džinovska JK na Slaviji izazvala kolaps u saobraćaju!

HIT // Vidi se iz aviona: Džinovska JK na Slaviji izazvala kolaps u saobraćaju!
FOTO: Twitter.com
Kolaps zbog JK!
U toku jučerašnjeg dana je na Slaviji osvanuo megabord, odnosno džinovska JK, i izazvao mali kolaps u saobraćaju. 

Wednesday, May 22, 2013

JK - Little wolf hate

Na mojoj kupki piše Hejt. I već godinama se kupam u tim zelenim balončićima.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša | Foto: RAS

Wednesday, May 15, 2013

Fak ju - Tužite me

Već par minuta zurim u sliku Goge Sekulić i njenog novopečenog muža. I vi, a? Toliko su lep par, skladan, produhovljen! Mogu samo da zamislim kakva će deca da im budu... Čudo! U svakom smislu te reči.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša | Foto: RAS

Thursday, May 02, 2013

JK Nanogvica ispušila


“Jecko, sine, ne piši opet kolumne. To ti pred koncert, sine, ne treba. Hoće da te navuku, da im dižeš tiraž. Imala si najčitanije domaće kolumne ikada. Eto. I? Bedu si nam na vrat navukla. Sećas se neprospavanih noći, pretnji i pritisaka... Nemaš pardona, pišeš srcem i samo ćeš podeliti ovaj narod, koji ne zna gde je levo. Zašto da te svi ne vole, razmisli. Treba svi na koncert da ti dođu, a novinare boli dupe za tebe, gledaju samo svoj interes. Tvoja majka je umorna od svih tvojih sranja, ne mogu više da gledam kako, sine, stavljaš sebi omču oko vrata. Ti si pevačica, umetnik, bavi se muzikom, batali to pisanje, jer ne vredi. Ili barem piši o modi! Ej, u ovoj zemlji ne-vre-di. Ti ništa nećeš promeniti. Budi mudra, umiljato jagnje dve majke sisa.”
- OK, mama. Neću pisati kolumne. A šta misliš da napišem knjigu?
Divna, uz uzdah, grabi ključeve od kola sa stola i odlazeći preko ramena dobacuje: “Imaš decu, divnog muža, karijeru kakvu drugi mogu samo da sanjaju... Zašto ti đavo ne da mira? Zaseri se do kraja, upropasti koncert, ja ne mogu više.” Ode.
Njena pitanja su javna: Jelena Karleuša
Jelena Karleuša | Foto: Goran Srdanov