Thursday, May 23, 2013

Vidi se iz aviona: Džinovska JK na Slaviji izazvala kolaps u saobraćaju!

HIT // Vidi se iz aviona: Džinovska JK na Slaviji izazvala kolaps u saobraćaju!
FOTO: Twitter.com
Kolaps zbog JK!
U toku jučerašnjeg dana je na Slaviji osvanuo megabord, odnosno džinovska JK, i izazvao mali kolaps u saobraćaju. 
 
Pop diva Jelena Karleuša već dva meseca vredno radi na scenariju, koreografijama i artworkovima za svoj koncert "Viva La Diva", koji je zakazan za 15. jun na beogradskom Ušću.
Nakon što su karte puštene u prodaju za samo pet dana prodato je 5.000 ulaznica za ovaj spektakl, a agresivna kampanja za koncert počinje tek ovih dana.
U skladu sa tim svi veći gradovi u našoj zemlji zasuti su bilbordima sa kojih se smeši plavokosa pevačica, a džinovska JK, odnosno megabord je u toku jučerašnjeg dana osvanuo na Slaviji i izazvao mali kolaps u saobraćaju.
- Jelena je izuzetno atraktivna žena i njena pojava uvek privlači ogromnu pažnju, te tako nije za čuđenje što ljudi usporavaju svoja vozila kako bi bolje osmotrili Jelenu u džinovskom izdanju. Ovaj megaboard posebno se dopao Karleušinim fanovima koji su pozirali ispred lika svoje ljubimice. Ovih dana osvanuće još mnogo bilborda, kako u Beogradu, tako i širom Srbije, a kao što je već dobro poznato interesovanje za ovoj koncert je već sada nezapamćeno i svi čekaju da vide šta je to JK pripremila ovog puta. U prilog tome govori i podatak da su se najskuplje karte za koncert skoro pa rasprodale, a da je do koncerta ostalo još skoro pa mesec dana - otkriva naš izvor.
Inače, Jelena je putem svog Twitter naloga objavila jednu zanimljivu informaciju.
Po zvaničnoj statistici koncertnih dešavanja na Ušću, najviše ulaznica prodali su Rolingstonsi - 55.000. Da li mogu da nadmašim tu brojku? - napisala je JK na svom profilu na društvenoj mreži Twitter.

No comments:

Post a Comment