Sunday, June 09, 2013

Karleuša peva u Blacu?!

I ako se imena muzičkih zvezda koja će nastupati drže u najstrožoj tajnosti, organizacioni odbor manifestacije pregovara sa pevačicom

 
Jelena Karleuša pevaće na Danima šljive 2013?! Najznačajnija privredno-turistička manifestacija blačke opštine ''Dani šljive 2013" u Blacu održaće se od 23. do 25. avgusta.

I ako se imena muzičkih zvezda koja će nastupati drže u najstrožoj tajnosti, Organizacioni odbor pregovara sa Jelenom Karleušom oko koncerta.

Interesovanje za koncert pevačice na Danima šljive vlada i iz svih okolnih gradova Kuršumlije, Prokuplja, Kruševca, Niša kao i sa Kosmeta.

Na manifestaciji 2010. pevala je hrvatska pevačica Severina Vučković, a još uvek se ne zna da li će pregovori sa Jelenom Karleušom, koja sprema veliki spektakularni koncert  15. juna na Ušću, ostaje da se vidi.

Organizacioni odbor, na čijem čelu je predsednik opštine Blace Radoje Krstović, najavljuje bogat program i takmičenja u sada već tradicionalnim disciplinama kao što su izbor najbolje šljivove rakije, najbolje uređenog šljivika, najboljeg mladog poljoprivrednika...

No comments:

Post a Comment