Sunday, June 09, 2013

Evo kako Karleuša sprema 33 koreografije za Ušće

Koncert „Viva la Diva“ biće podeljen u četiri celine, a gost će biti Saša Matić, koji će svirati na providnom klaviru

Jelena Karleuša, koncert Viva la Diva, Ušće, koncert
Jelena Karleuša sa delom svoje plesne trupe


Uvežbava svaki detalj za predstojeći spektakl.
Jelena Karleuša za 15. jun priprema koncert koji će biti kruna njene dosadašnje karijere. U prilog tome govori i činjenica da je pop diva angažovala 40 vrhunskih plesača, koji će na koncertu s njom izvesti čak 33 koreografije!

- Jelena je i dan i noć u sali za vežbanje, gde s plesačima uvežbava koreografije do savršenstva. Koncert će biti podeljen u četiri celine, toliko će se puta Karleuša i presvući u revijske modele „dolče i gabana“. Otpevaće 33 pesme, a za svaku od njih je spremljena koreografija - otkriva za Kurir dobro obavešteni izvor.

Koncert koji nosi naziv „Viva la Diva“ trajaće tri sata. Otvoriće ga pesmom „Krimi-rad“, koja je obeležila njen poslednji album. Ono što je, takođe, interesantno je podatak da će Saša Matić, kao specijalni gost, svirati na providnom klaviru, koji se samo zbog potreba koncerta doprema iz Londona.

(Z. R.)
Izazovna koreografija Izazovna koreografija
Ostale karte samo za parter

Interesovanje za Karleušin koncert premašilo je sva očekivanja. Najskuplje karte za fan-pit, VIP fan-pit i VIP tribine odavno su rasprodate, pa se trenutno radi na proširenju VIP sektora kako bi u prodaju mogao da bude pušten nov kontingent ulaznica. Na prodajnim mestima Eventima ostale su još samo karte za parter po ceni od 500 dinara. Za fanove iz regiona organizovan je i prevoz na dan koncerta.

No comments:

Post a Comment