Sunday, June 09, 2013

DESANT: Jelena Karleuša helikopterom stiže na scenu

Tri policijske letelice nadletaće Ušće 15. juna, a pop diva će se na grandioznu binu spustiti pred fanove sajlom iz jednog od njih

Jelena Karleuša, helikopter, koncert, Ušće
 
S neba direktno među fanove na Ušću!
Jelena Karleuša na spektakularan način će otvoriti koncert 15. juna. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, tri policijska helikoptera nadletaće iznad publike, a pop diva će se na grandioznu binu spustiti iz jednog od njih.

- Jelenu će do Ušća dovesti helikopter MUP, iz kog će se na scenu spustili pomoću sajle. Iznad fanova obletaće još dva helikoptera, iz kojih će se snimati kompletan hepening, pod imenom „Viva la Diva“. Iako se plaši visine, Karleuša je radi spektakla rešila da rizikuje i suoči se sa sopstvenim strahovima - govori naš dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, ovaj silazak iz helikoptera pevačica će isprobati nekoliko dana pred koncert. Pored dolaska u stilu velike zvezde i fantastično pripremljenih koreografija, odabrala je 33 pesme koje će još bolje zvučati 15. juna. Tako će nove aranžmane imati „Moj dragi“ „Insomnija“, „Nije ona nego ja“, kao i ostali hitovi koji su obeležili njenu dosadašnju karijeru.

No comments:

Post a Comment