Wednesday, July 25, 2012

Radojku Adžić nema ko da brani od Karleuše!

Pevaljki iz Novog Sada pravni zastupnici otkazali punomoćje u sporu sa JK, pa će, ako izgubi, morati da plati 3.000.000 dinara

Radojka Adžić,
Radojka je sada ostavljena na cedilu


Izbegavala ročišta.
Radojki Adžić više ni advokati ne mogu pomoći! Bar tako izgleda, pošto su joj u sporu s Jelenom Karleušom, koji datira još iz davne 2005. godine, otkazali punomoćje. Da li zbog loše komunikacije ili samo zbog toga što su uvideli da ne mogu da dobiju slučaj, ne znamo, ali sve ukazuje na to da će pevaljka iz Novog Sada najzad morati da plati dugove iz prošlosti. I to dugove sa šest nula.

Jelena Karleuša ju je svojevremeno tužila zbog pretrpljenog duševnog bola i povrede časti i ugleda Radojkinom izjavom u nedeljniku Skandal. Ona se, nakon što je tužena, uopšte nije pojavljivala na zakazanim ročištima, ali svemu, pa i tome, dođe kraj. I izgleda da je došao! Kurir je na sajtu Prvog osnovnog suda u Beogradu pronašao predmet evidentiran 3. jula, a kao osnov spora navodi se naknada štete od 3.000.000 dinara. Glavna rasprava zakazana je za 30. avgust.

- Presuda će biti donesena u korist mog klijenta - samouvereno je rekao za Kurir

Karleušin advokat Zoran Ateljević i dodao:
- Postupak se vodi po tužbi za naknadu štete. U tom sporu tuženoj strani advokati su otkazali punomoćje i videćemo šta će dalje biti.
Videćemo uskoro, 30. avgusta.

(R. S.)
Karleušin advokat Zoran Ateljević: Presuda će biti donesena u korist mog klijenta Karleušin advokat Zoran Ateljević: Presuda će biti donesena u korist mog klijenta

No comments:

Post a Comment