Karleuša kupila fanove na Tviteru?!

1:10 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Poznati optužili pevačicu da je za manje od 24 sata dobila 20.000 pratilaca zato što ih je potplatilaPršti na sve strane!
Pevačica Jelena Karleuša našla se u središtu novog skandala, pošto su je mnoge poznate ličnosti ismejale i optužile da je kupovala sledbenike na Tviteru. Diva je naprasno, za manje od 24 sata, dobila više od 20.000 pratilaca na toj društvenoj mreži.

Lavinu je pokrenula Dunja Ilić, koja je ostavila sijaset komentara.

- I moj tata je čuo za kupovinu falovera, zove me i kaže: „Sine, nećemo mi te falovere, kupićemo mi Tviter! Znaš da volim kad dominiraš„ - prokomentarisala je Dunja.

Ivan Ivanović i Vlada Vuksanović najavili su da će častiti Pokojnu Milevu sa po 127 dolara iliti 100 evra kako bi imala više falovera od JK.

- Realno, previše drndate ženu. Želi da ima najviše falovera u Srbiji i to je sebi i omogućila. E sad, pamet se ogleda u tome što je verovala da je niko neće provaliti. Zato budite kul, jer ne možemo nekoga maltretirati samo zato što je glup. Glupost je od Boga data i tako je kako je - napisao je Ivanović.

A Seka Aleksić je predložila kupovinu planetarno poznatih na Tviteru.

- Oh, izvinite... Koliko košta da me zaprati Madona?! Ili bar Tajson?! Je l’ mnogo skupo? Ili da ja produžim turneju do jula 2013, možda zaradim - ostavila je Seka komentar.

Evo nama i igre, predlaže Marija Šerifović, inače poznata po uzdržanosti u komentarisanju na Tviteru.

- Ajde da se igramo igre: Koliko para - toliko falovera - napisala je Marija.Oglasio se i Filip Živojinović:

- Velika je muka u životu kad sama sebe moraš da nazivaš divom i da u niknejm stavljaš „star“. Kad-tad ukapiraš koliko si u stvari mali.

Naravno, javila se i Pokojna Mileva.

- Karleuša u poslednja 24 časa dobila 20.000 falovera. Neko je opet šopingovao po rasprodajama. Ako me razumete... - napisala je ona.

A Karleuša je odgovorila.

- Naravno da nisam kupila falovere. Neko je platio 100 evrića da bi mi napakostio. Ali, kada malo bolje razmislim, kome bre ja da se pravdam - napisala je na Tviteru.

Ona nije napisala ko se to isprsio za sto evra da bi joj napakostio, ali nam nije nagovestila ni ko bi bio željan da baci 100 evrića samo da bi njoj naškodio.
Ivan Ivanović Glupost je od Boga data Ivan Ivanović Glupost je od Boga data

Seka Aleksić Koliko košta da me zaprati Madona? Seka Aleksić Koliko košta da me zaprati Madona?

Dunja Ilić Kupićemo mi Tviter Dunja Ilić Kupićemo mi Tviter

Marija Šerifović Ajde da se igramo: Koliko para - toliko falovera Marija Šerifović Ajde da se igramo: Koliko para - toliko falovera

Filip Živojinović Velika je muka u životu kad sebe nazivaš divom, a u niknejm stavljaš „star“ Filip Živojinović Velika je muka u životu kad sebe nazivaš divom, a u niknejm stavljaš „star“

You Might Also Like

0 comments: