Thursday, June 07, 2012

TUČA ZBOG KARLEUŠE: Sukob Ivana Ivanovića i Tošića u avionu reprezentacije!

Jelena Karleuša
 TUČA ZBOG KARLEUŠE: Sukob Ivana Ivanovića i Tošića u avionu reprezentacije!
 
U avionu kojim su se fudbaleri reprezentacije Srbije vraćali iz Švedske s prijateljskog meča, malo je nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna Duška Tošića i voditelja Ivana Ivanovića zbog Jelene Karleuše.
Još pre gotovo dve godine fudbaler je navodno pretio TV voditelju da “će mu polomiti noge” ako još jednom bude uvredio njegovu lepšu polovinu, ali se Ivanović oglušio o te pretnje i nastavio po svom.
Bek crveno-belih je pokušao ovom prilikom da se fizički obračuna sa Ivanovićem, ali je, zahvaljujući brzoj reakciji ostalih “orlova” sprečen incident.
Sve je ostalo na oštroj verbalnoj svađi, psovkama i uvredama sa obe strane, iako je Tošić krenuo prema Ivanoviću u nameri da ga udari. U smirivanju strasti prednjačio je kapiten “orlova” Bane Ivanović.
- Ma, to su gluposti. Čujemo se. Pozdrav – rekao jeTošić.
- Ne znam o čemu pričate, nisam imao nikakvu frku u avionu – prokomentarisao je Ivanović, koji se u avionu sa “orlovima” nalazio zbog toga što je pravo prenosa tri pripremna meča reprezentacije Srbije imala kuća za koju radi TV “Prva”.
Iako su oba aktera demantovala nemile scene iz aviona, indirektna potvrda je stigla u prepisci Ivana Ivanovića i Duškovog saigrača, Aleksandra Ignjovskog, na društvenoj mreži “tviter”.
Naime, Ignjovski je Ivanu napisao: “Podigao si atmosferu jutros u avionu” i “Hahahaha, na kraju je dobro prošlo”, na šta je voditelj odgovorio: “Hahaha… Moglo je da bude uzbudljivo. Dečko nije normalan, realno!”.

1 comment:

  1. NE TREBA DUSKO DA SE SPUSTA NA NIVO TOG PRIMITIVNOG PATULJKA

    ReplyDelete