Thursday, June 07, 2012

HIT FOTO // Karleuša umazana krvlju!


Pogledajte kako izgleda JK nakon što ju je blender isprskao krvlju svud po telu! 

Krvava!
Kampanja za album "Diva" Jelene Karleuše izazvala je veliku pažnju u našoj zemlji, a posebno reklama u kojoj pop diva u blenderu melje mozak, dok u pozadini ide pesma "Mikrofon".
Reakcije su bile najrazličitije, od hvalospeva do negativnih kritika, ali ravnodušnih nije bilo. Sva pažnja je skrenuta u pravcu JK, a album "Diva" se s velikim nestrpljenjem očekuje, jer je veliki broj onih koji žele da čuju šta je to Karleuša toliko dugo pripremala.
Do 11. juna, kada će "Diva" u izdanju "City Recordsa" biti u prodaji, ostalo je još samo četiri dana, a pevačicina armija fanova svakodnevno očekuje različite informacije o albumu, od tekstova pesama, do fotografija.
Jedna od slika koja je privukla posebnu pažnju jeste sa snimanja scena baš za reklamu "Blender" na kojoj su Jeleni ruke, lice, grudi potpuno umazani krvlju, a društvo joj pravi njen PR menadžer Zoran Birtašević.
Kako je reklama objavljena u crno-beloj verziji ovo je prvi put da imamo priliku da vidimo kako je JK izgledala nakon što ju je blender isprskao veštačkom krvlju.
Inače, u spotu za pesmu "Krimi Rad" će se pojaviti i bivši mister Srbije Vasa Nestorović sa kojim je JK već sarađivala na koncertu "All About Diva".



No comments:

Post a Comment