Friday, May 18, 2012

Karleuša pojačala lično obezbeđenje!

Ona je morala da reaguje i pre nego što od policije dobije adekvatnu zaštitu, pa je sa suprugom Duškom Tošićem rešila da angažuje još nekoliko momaka za njihovo privatno obezbeđenje, koji će se pobrinuti za bezbednost njihove porodice

Jelena Karleuša 
Jelena se ne plaši, ali se za svaki slučaj osigurala
Živi zid!
Posle incidenta koji se prekjuče dogodio u novoj kući Jelene Karleuše na Dedinju, kada je na njen posed preko terase uletela žena manijak, pevačica je odlučila da pojača privatno obezbeđenje!

- Jelena je hrabra žena, ali nije joj svejedno što se njena porodica našla na udaru takve osobe. Sva sreća pa je to bila žena, jer da se desilo da je bio muškarac, i još da je imao neko oružje kod sebe, teško da bi iko od ukućana uspeo da se domogne telefona i pozove policiju - otkriva Kurirov izvor blizak Karleuši, i dodaje:

- I ovako se Jelenina majka Divna našla u velikoj opasnosti, ali najgore je što su pevačicine dve maloletne ćerkice mogle da dožive traumu. Zbog toga je ona morala da reaguje i pre nego što od policije dobije adekvatnu zaštitu, pa je sa suprugom Duškom Tošićem rešila da angažuje još nekoliko momaka za njihovo privatno obezbeđenje, koji će se pobrinuti za bezbednost njihove porodice - zaključuje naš sagovornik.

No comments:

Post a Comment