Monday, May 07, 2012

Glas JK za fetiš predsednika

Neka moja punoletna armija uradi isto! Za dobro svih nas! Sada imate moć da situaciju u ovoj zemlji PREOKRENETE u svoju korist!


Jelena Karleuša
Dva prsta za pobedu


Ubacila u kutiju.
Jelena Karleuša juče je glasala u Osnovnoj školiIvan Gundulić“ u Novom Beogradu. Ona nije bila od onih neopredeljenih ili nezadovoljnih koji su šarali listiće. O svojim stavovima sasvim se jasno oglašavala u poslednje vreme, a ni juče nije bila ćutljiva.

- A sada idem da navučem moje fetiš cipele i da glasam za MOG fetiš predsednika! - napisala je na Tviteru, a kad je završila svoju građansku dužnost, ponovo se oglasila:

- Glasala! Neka moja punoletna ARMIJA uradi isto! Za dobro svih nas! Sada imate moć da situaciju u ovoj zemlji PREOKRENETE u svoju korist!

Bez pominjanja imena, jasno je koga je zaokružila.

- Jelenina politička uverenja i stavovi su svima dobro poznati. Njen uticaj na mlade u regionu je ogroman, tako da je Jelenina podrška veoma bitna svakom modernom političaru. Nesumnjivo je da bi, kad bi se ozbiljno bavila politikom, Jelena imala zavidno glasačko telo. Naravno, ona i sada koristi svoju popularnost i uticaj da iskazuje ispravne stavove i pro

No comments:

Post a Comment