Wednesday, April 04, 2012

Pomirili se Jelena Karleuša i Darko Kostić


Pomirili se JK i Darko Kostić

Jelenu volim najviše na svetu, ali ne želim više nikada s njom poslovno da sarađujem, kaže poznati kreator o svojoj kumi


Kum nije dugme, a ni kuma dugmetara

Privatno da, poslovno nikada.
Jelena Karleuša i Darko Kostić izgladili su odnose, ali on ne želi više nikada da sarađuje s njom. Modni kreator i njegova kuma raskantali su se prošlog leta kada je on počeo da radi s Natašom Bekvalac. Novosađankine odevne kombinacija neodoljivo su podsećale na Karleušine, što je JK bukvalno izludelo. Ona se tada smrtno naljutila i Darku, kako se pisalo, poslala SMS: „Mrtav si za mene.”

Ali sada je taj njihov raskol, dug više od pola godine, okončan.
- Jelena i Darko se mnogo vole, ne znam kako su izdržali da ne pričaju toliko dugo. Pomirili su se preko poruka, a kasnije su se i videli - otkriva izvor blizak kreatoru.

Pozvali smo Darka Kostića, koji nam je potvrdio da su prijateljski odnosi izglađeni, ali nas je iznenadila njegova izjava da ne želi nikada više poslovno da sarađuje s Jelenom.

- Taj konflikt je bio naduvan. Mi smo privatno u dobrim odnosima i ja Jelenu volim najviše na svetu, ali ne želim više
nikada s njom poslovno da sarađujem, jer ne mogu da stojim iza njenog rada - kazao nam je Darko.

(G. D.)
Svađali su se često!

Podsećanja radi, sukob zbog Nataše Bekvalac nije prvi među kumovima. Neposredno pre venčanja JK s Duškom Tošićem došlo je do svađe jer Darko nije završio venčanicu na vreme. Između njih su tada pale teške reči. Pred Jelenin koncert u Areni na proleće 2010. oni su se pomirili i nastavili saradnju. Do prošlog leta.

No comments:

Post a Comment