Monday, April 02, 2012

JK: Ko je impotentan, a ko narkoman?!


Voditelj Ivan Ivanović i kantautor Vlado Georgiev ogovarali su Jelenu Karleušu na Twitteru, a čini se da ni pop pevačica nije ostala dužna.


Prozivali je, ona odgovorila.
Kantautor Vlado Georgiev i voditelj Ivan Ivanović prozivali su Jelenu Karleušu na društvenoj mreži Twitter u petak, a pretpostavlja se da je dan kasnije JK upravo njima žestoko odgovorila.
- Čuo sam da je Jelena Karleuša bila u „Iguani”? Slušala džez? Da li je to moguće? I poslednji bastion ode niz vodu? Kuku… - napisao je Vlado na Twitteru, a na njegov twitt odgovorio je Ivan koji je napisao: – Ona to namerno radi.
Na njegovu konstataciju Vlado je napisao sledeći twitt:
- Kad neko nema mu.a da stavi čovjeka na vrata i kaže: „Izvinite, sve je rezervisano!” Bez: „Drugi put, izvinite.”
U njihovu komunikaciju uključili su se i drugi korisnici pomenute društvene mreže, neki kako bi ih podržali, a drugi kako bi kritikovali njihovo ponašanje i takve uvrede na račun jedne žene i majke dvoje dece.
Na sve ovo nije ostala nema ni JK, koja je dan kasnije na svom Twitter profilu @karleusastar napisala poruku koja je, pretpostavlja se, upućena upravo Ivanu i Vladi.
- Zamolila bih pu.ače ku.ca – opsednutog impotentnog patuljka i bugarskog Crnogorca s nozdrvama proširenim od koksa, da od.ebu. Hvala.
Pevačica je posle ove poruke dobila veliku podršku svojih “prijatelja” na Twitteru, a Vlado je nastavio sa prozivkama tako što je na svom profilu postavljao Jelenine slike uz ružne komentare.
- Živim za dan dekontaminacije i odgovornosti za upropaštavanje naraštaja 90-ih.
- Kažu mi ljudi koji su putovali da postoje lijepe trandže. Ovaj naš ‘kolumnista’ izgleda nije imao dobre doktore.
Kako je krenulo, ovde se sigurno neće zaustaviti!

No comments:

Post a Comment