Wednesday, April 11, 2012

Karleuša se izvinila Ceci

Kakva noć, razbili smo! Ako je još neko pevao u Cirihu, ja se izvinjavam, napisala je Jelena Karleuša na Tviteru

Jelena Karleuša
Ceca nije odgovarala na provokacije svoje ljute protivnice


Tera po svom!
- Kakva noć, razbili smo! Hvala fanovima za oboren rekord posete! Ako je još neko pevao u Cirihu, ja se izvinjavam - napisala je Karleuša na svom Tviter profilu juče posle nastupa u klubu „Jil“.

Svima je jasno da je pop pevačica ovom rečenicom aludirala na svoju ljutu rivalku Cecu Ražnatović, koja je iste večeri nastupala u klubu „Face“, udaljenom samo kilometar od mesta gde je bila Jelena.

Da podsetimo, Jelena i Ceca su se u subotu na aerodromu „Nikola Tesla“ srele posle dve godine. One su istim avionom odletele za Švajcarsku, a tokom leta nisu ni reč progovorile, iako su obe sedele u prvom redu biznis klase.
Sinoć su se zajedno vratile „Jatovim“ letom iz Ciriha.

(D. T.)


Ražnatovićeva srećna i vesela

Ceca Ražnatović sinoć je u 20.40 časova stigla na aerodrom „Nikola Tesla“ letom iz Ciriha. Vidno raspoložena, sa osmehom na licu, kratko nam je rekla:

- Sve je prošlo savršeno, što se vidi i po mom osmehu - kazala je Ceca. Na sebi je imala bundu koju je nosila i kad je krenula za Cirih.


Jelena se krila

Iako je Jelena Karleuša stigla istim letom kao i Ceca, na izlazu se pojavila desetak minuta posle svoje rivalke. Obučena u ružičasto, užurbano je prilazila izlazu, a lice je pokrivala rukom. Za razliku od Cece, Karleuša je htela što pre da pobegne od fotografa i novinara. Nije bila raspoložena ni za izjave, ali je pri ulasku u beli „mercedes“ kratko prokomentarisala:
- Let je bio divan i nastup je bio divan - rekla je Karleuša.

No comments:

Post a Comment