Saturday, April 14, 2012

JK: Prvi Uskrs u novom domu!

JK: Prvi Uskrs u novom domu!
Jelena Karleuša i Duško Tošić se sa ćerkama Atinom i Nikom uselili u vilu na Dedinju

JK: Prvi Uskrs u novom domu!

Porodica Jelene Karleuše i Duška Tošića ima je dva razloga za slavlje ovog vikenda - useljenje u novu kuću na Dedinju i proslavu najvećeg hrišćanskog praznika! „Alo!“ je bio prvi gost pop dive i uspešnog fudbalera u novom domu i napravio ekskluzivne fotografije povodom Uskrsa i useljenja.

Jelena Karleuša je specijalno za naš list otvorila vrata svoje velelepne vile na Dedinju i pokazala nam raskoš doma u koji se nedavno sa porodicom uselila. Dom od 450 kvadrata opremljen je nameštajem koji je birala lično pop diva, a svaki komad nameštaja je skupocen, što se od Karleuše naravno i očekuje. Nova kuća porodice pop zvezde je obezbeđena sigurnosnim kamerama, a ima i privatno obezbeđenje.
Iz dnevne sobe, u kojoj se okupila cela porodica, liftom se odlazi u deo kuće predviđen za spavanje, gde se nalaze Jelenina i Duškova soba, sobe njihovih ćerki Atine i Nike, kao i sobe za goste. Pevačica je zajedno sa stručnjacima za enterijer uklopila svaki komad nameštaja, a za neke od detalja se pobrinula sama. Naime, pojedine stvari naručila je još pre nekoliko meseci, kada je sa Duškom kupovala kuću. Jedan od njenih omiljenih komada je skupoceni polukoncertni klavir „fridrih kals“ iz 19. veka, koji zauzima počasno mesto u centralnoj prostoriji vile koju osim ovoga krasi i mermerni kamin. Atina i Nika će, kako smo saznali, uskoro krenuti i na časove klavira, koji su pred Uskrs dobile na poklon od mame.
Inače, iako se JK deklariše kao ateista, ona zbog porodice, a posebno dece, uvek obeleži Uskrs, a Atina i Nika su oduševljene farbanjem jaja, za koja su i ove godine pomogle mami da ih ukrasi.

Vila vredna dva miliona evra!
Novi dom Tošića procenjuje se na oko dva miliona evra! Jelena i Duško očigledno nisu štedeli nijednu paru kada je u pitanju ulepšavanje njihove kuće.
U 450 kvadrata, koliko ima ovaj prostor, spadaju velika dnevna soba u prizemlju, gde se nalaze i prostorije za prijem gostiju, kao i kuhinja i trpezarija. Lift sprovodi do prvog sprata, na kome je nekoliko gostinskih soba, spavaće sobe i kupatilo u svakoj od njih, te sobe za ulepšavanje, Jelenina soba sa garderobom, kao i prostorije koje su opremljene za Atinu i Niku.

No comments:

Post a Comment