Gde je i šta radi… JK?

9:10 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments


Pevačica Jelena Karleuša već par meseci je u medijskoj ćutnji. Dobro upoznati u estradna dešavanja kažu da se sprema zatišje pred buru, budući da jedna od najpopularnijih srpskih pevačica već nešto više od godinu dana temeljno priprema novi album.
Ipak, JK nije uskratila svoje fanove informacija vezanih za njen privatni život, pa tako skoro svakodnevno na društvenim mrežama pozdravlja svoju armiju. Nakon afere iznajmljena/kupljena kuća na Dedinju, čini se da pevačica sve svoje slobodno vreme provodi u toplini svog novog porodičnog gnezda.
Sem što je znatiželjnim fanovima otkrila pojedine delove svoje kuće, od antikvarnog klavira, pa sve do okamenjene lobanje praistorijskog govečeta, Jelena je na Twitteru otkrila kako provodi dana.
Kao i svaka žena fudbalera, ona stalno bodri svog supruga Duška, a kada nije na stadionu, onda to radi ispred TV-a, i to potpuno sređena.
Jelena takođe vreme provodi sa svojim mezimicama Atinom i Nikom, koje misle da im je Lady Gaga mama, pa svaki put kada je vide na TV-u viču “Mama, mama!”. Koliko JK udovoljava svojim ćerkama govori i to što ih od malih nogu navikava na hedonizam: pevačica je objavila fotografije Atine i Nike tokom “masaže”.
“Imam divnu decu, savršenog muža, dom iz bajke, blistavu 17-ogodišnju karijeru i najverniju armiju fanova na svetu! I volim da nerviram h8ere”, poručuje Karleuša.
Pogledajte njene najinteresantnije fotografije sa Twittera.

You Might Also Like

0 comments: