Thursday, January 20, 2011

Jelena Karleuša odbila “Oskara”

Pop diva Jelena Karleuša “odbila” je nominaciju za nagradu “Oskar” u kategoriji za najbolju folk pevačicu prethodne godine.
 Jelena Karleuša odbila “Oskara”


Karleuša neće “Oskara”.
Pop diva Jelena Karleuša ima taj luksuz da odbije nagradu!
Mnoge njene kolege bi rekle da je “blesava”, ali s obzirom da spada u red jednih od najnagrađivanijih srpskih pevačica ikada i da je osvojila sve bitnije statue na ovim prostorima, te da broji više od stotinu istih, jedna više joj ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo. Posebno kad organizatori “omaše” kategoriju.
Naime, JK je ovih dana aktuelna kao jedan od tri kandidata u nominaciji za “Oskara” za folk pevačicu godine. Kako Jelena već više od deset godina ne peva folk pesme, nije za čuđenje što ne želi ni nagradu u pomenutoj kategoriji.
Pevačicina armija fanova je već bila spremna da potroši silan kredit i putem sms poruka svojoj miljenici obezbedi pomenutu nagradu, iako su i sami bili zbunjeni nominacijom u folk kategoriji, ali Jelenin menadžment apeluje na njih da ne glasaju.
- Samo neko muzički neobrazovan i nestručan može da uvrsti Jelenin dosadašnji rad u folk kategoriju. Pogotovu za godinu u kojoj je Jelena promovisala elektro-pop zvuk. Ovakav propust govori o neozbiljnosti same manifestacije i amaterskom pristupu samog izbora, kao i poigravanju sa onima koji glasaju. Ovim putem, apelujem na sve koji podržavaju Jelenin rad, da ne šalju svoje glasove, s obzirom da se Jelena neće pojaviti na pomenutoj manifestaciji, dokle god ne bude nominovana za ono čime se i bavi – kaže Jelenin PR menadžer Zoran Birtašević

No comments:

Post a Comment