Leto 2011: Stižu novi albumu Lepe Brene, Cece Ražnatović i Jelene Karleuše!

12:13 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments

ceca%20unutra Leto 2011: Stižu novi albumu Lepe Brene, Cece Ražnatović i Jelene Karleuše!
 Leto 2011: Stižu novi albumu Lepe Brene, Cece Ražnatović i Jelene Karleuše!


Ako je suditi prema najavama koje nam ovih dana stižu, najpopularnije domaće pevačice Ceca Ražnatović, Lepa Brena i Jelena Karleuša za kraj proleća spremaju konačni obračun. Sve tri ušle su nedavno u studio i vredno spremaju nove pesme, kojima će pred leto obradovati obožavaoce.
Gazdarica „Granda“ se odmah po povratku sa novogodišnjeg puta po Meksiku povukla u ilegalu kako bi do aprila završila snimanje albuma na kojem rade i Željko Joksimović, Dino Merlin i Hari Varešanović.
- Album radim studiozno i polako, sa vrhunskim muzičkim imenima sa prostora bivše Jugoslavije i biće potpuno drugačiji od prethodnog “Uđi slobodno” –
poručila je Lepa Brena, na zvaničnoj internet prezentaciji i dodala: - Planiram koncerte po izlasku diska, a iskreno se nadam da ću ispuniti dato obećanje i zapevati u prestonici ove godine. Želim da to bude muzička priča koju će Beograd pamtiti i prepričavati godinama.
Ceca nacionale, koja je pre pet godina na Ušće privukla pet puta više fanova od kraljice popa Madone, najavila je da će izdati nove pesme u junu, kada će i održati beogradski koncert.
- Zbog publike nisam smela da dozvolim sebi da snimim bilo šta, a melodije koje sam dobijala nisu mi se dopadale. Saradnici uveliko rade na novom albumu i planiram da ga izdam u junu. Na disku ću imati i dve obrade, a autori će biti regularno plaćeni i potpisani -
rekla je folk zvezda na nedavnom druženju sa novinarima i dodala da će u Beogradu najverovatnije pevati na „nekoj livadi“.
Dugo očekivani album objaviće u maju i Jelena Karleuša, a kao uvertiru za nove pesme, predstavila je publici singl „Muškarac koji mrzi žene“. JK planira da sledeći beogradski koncert održi na Ušću i kaže da će novi album biti u elektro-pop i r’n'b fazonu.

You Might Also Like

0 comments: