Saturday, January 22, 2011

Šta je Jelena Karleuša stvarno radila svojim muškarcima?

Šta je Jelena Karleuša stvarno radila svojim muškarcima?


Hit Jelene Karleuše “Muškarac koji mrzi žene posle mene postaćeš ti” je autobiografska pesma! Istina je da stihove potpisuje Marina Tucaković, ali ono što je Jelena priređivala svojim bivšim i ono što su isti ti bili spremni da učine zbog nje daleko prevazilazi naizgled skandalozne stihove!
Još pre nego što je zavrtela mozak Zoranu Davidoviću Ćandi (koji je kasnije ubijen) Jelena je volela da testira hrabrost svojih momaka. Dozvoljavala je da se zbog nje pobiju, potroše poslednju paru, naprave rusvaj. Ćanda joj je, recimo, ispunjavao i najluđe hirove. Kupovao joj je sve od dijamanata do retkih životinja. Tako je jednom JK palo na pamet da bi bilo skroz ludo imati belog pitona koga je nemoguće legalno nabaviti. Naravno, dobila ga je, baš kao i iguanu. Od pitona je komšija doživeo fras, a iguana je jednoj novinarki umalo izazvala infarkt. Od Ćande je JK tražila i pumu! I to joj je kupio! Naravno, Divni Karleuši nije padalo na pamet da u stanu živi sa divljom mačkom i rizikuje da je ova jedne noći prikolje na spavanju, pa je puma poklonjena beogradskom Zoo vrtu.
Još spremniji da dokaže svoju ljubav bio je Karleušin prvi muž Bojan Karić. Priča se da je on na Jelenine poklone u nakitu, satovima i krznu potrošio čak milion evra! O tome da je celoj porodici hteo da okrene leđa ako ne prihvate njegovu voljenu da i ne pričamo! Posle su došli besni automobili i putovanja o kojima je cela Srbija brujala. Da podsetimo na put u Ameriku kada je Karleuša htela da upozna Pafa Dedija pa je Bojan i to morao da organizuje. On je zaista odveo na kafu kod slavnog muzičara, a ovaj je JK dočekao u belim čarapama. Naravno, takav nedostatak stila prilično je ohladio JK, ali je zato svojom plavom kosom i telom ona njega ostavila bez daha. Da ne pričamo o Kiparskim letovanjima, zakupljivanju hotela, plaža, jahti…
Automobili su tek posebna priča. JK je uvek tražila i imala najskuplje – od hamera do majbaha. Na kraju je imala petlju da Bogoljuba Karića javno optuži za propast tog braka, a uprkos raznim pričama o razvodu, Bojan nikada o njoj nije rekao nešto ružno. U estradnim kuloarima se najzanimljiviji momenti iz Karleušinog ljubavnog života vezuju za jednog poznatog i jako bogatog muškarca koji je da bi joj dokazao ljubav skočio sa prvog sprata svoje vile na Dedinju! Nekim čudom je prošao nepovređen i bar na kratko osvojio Karleušino srce. Drugog ljubavnika, veoma uglednog u javnosti JK je sasvim golog usred zimske noći izbacila iz svoje kuće jer su se nešto sporečkali. Odeću mu je kroz prozor sručila na glavu. O toj sramoti dotični nikada nije pričao, ali trač je procureo od Jeleninih prijatelja kojima je anegdotu sutradan kroz smeh servirala uz kaficu. Naravno, u vicu su završili i mnogi netalentovani udvarači poput jednog veoma zgodnog političara kojem je JK SMS porukama tako sahranila ego da mu verovatno ni danas nije dobro kada je vidi na TV-u. Ljubavnu torturu je naravno prošao i Duško Tošić. Zaljubljen i naoružan sportskim duhom on je hrabro izdržao sve hirove i maltretiranja svoje drage. I emotivna i finansijska. I još uvek je trpi. Ali to se već zove ljubav i srećan brak sa dvoje dece!
Samo napred, biću tvoja kazna
da uništim ti život
više volim od orgazma
otrovne su reči moje
olovne su misli moje
u očima ti vidim
da počinješ da mrziš me.
Bolje ti je rat
ne nego, nego sa mnom pakt
i zato bolje ti je grob
ne nego da si meni rob.
I zato hajmo žmurke
hajmo ra, ta, ta, ta, ta, ta
hajmo ruski rulet
ne, ne, ne plaši se, šta ti je.
Muškarac koji mrzi žene
posle mene postaćeš ti
iščupaću ti srce
nećeš to ni osetiti
Reci da me voliš, reci da me želiš
i da nisam kriva što ti nanosim zlo
ja sam samo mali zbir
onoga što mi se pre dogodilo

No comments:

Post a Comment