Saturday, October 02, 2010

KARLEUŠA I SEKA U ISTOM AVIONU!

Pevačice, koje su u svađi, nikad nisu bile bliže nego dok su putovale u Ljubljanu na svečano otvaranje Pink Slovenije



Drama na aerodromu „Nikola Tesla“!
Da li će let 1024 poleteti za Ljubljanu? Vreme za polazak se približava, ali u avionu nedostaje nekoliko putnika: Jelena Karleuša, Seka Aleksić i Lepa Brena. Svaka sa svojim taborom čeka ispred ulaza i pažljivo prati kakve poteze vuče „protivnička strana“.

Gazdarica „Granda“ se prva okuražila. U pratnji Željka Joksimovića ulazi u ekonomsku klasu i pronalazi mesto. Deset minuta kasnije Veljko Piljkić krči put svojoj korpulentnijoj polovini. Smešteni su u četvrti red levo. Gospođa Piljkić je do prozora. Kad naiđe ona Karleuša, okrenuće glavu. To jedino ume da uradi.

Sledi drama. JK hrabro korača kroz biznis klasu i ulazi na „neprijateljsku teritoriju“. Prolazi pored četvrtog reda. Njena glava je udaljena vazdušnom linijom samo metar i po od glave ljubljene joj Seke. Seva blic, JK krije lice, a onda počinje da govori na sav glas:
- Koliko negativne energije! Ako se ovaj avion ne sruši, neće se srušiti nijedan!

Svi se smeju. Osim gospođe Piljkić. Ona i dalje gleda kroz prozor. JK je na sigurnom, u repu aviona, 25 redova daleko od dame iz Nove Pazove.

Napokon poletanje... Brena preko veze prelazi u biznis klasu. Jedna briga manje za ženu Duška Tošića.

A onda spektakl! Točkovi udaraju u pistu tolikom silinom da su svi u sekundi prebledeli. Sletanje u Ljubljanu kao iz horor filma. Nije kraj, avion ne smanjuje brzinu, ispušta čudne zvuke. Koči, koči, koči... Dobro je, konačno se zaustavio. Bliski susret treće vrste prošao je bez žrtava.

Valjda će u povratku za Beograd jedna od ove dve propustiti let, ponadali su se mnogi. Što je sigurno, sigurno je! I bi tako. Seka se u srpsku prestonicu vratila juče pre ostalih.

No comments:

Post a Comment