Jelena Karleuša: Ne mešajte navijače sa huliganima

1:37 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Jelena Karleuša: Ne mešajte navijače sa huliganima
Jelena Karleuša: Ne mešajte navijače sa huliganima
Posle napada na Jelenu Karleušu i Duška Tošića, pevačica u svom izlaganju u “Nacionalnom Dnevniku” na televiziji Pink apelovala da se ne mešaju navijači i huligani, i apelovala na sve građane da se ne plaše ovakih ljudi.

Pevačicu je na samom početku razgovora voditelj Slavko Beleslin upitao kako se oseća nakon sinoćnjeg napada.

"Fizički sam dobro, i moj suprug i ja, ali kao čovek i građanin ove zemlje uplašena sam za svoju sigurnost i naravno za sigurnost moje dece. Moram da kažem da se zahvaljujem policiji što smo noćas ipak koliko-toliko mirno spavali. Čula sam da su napadači uhapšeni i to vrlo odličnom akcijom, i sprečili su ih time da se osećaju moćno i da im ovako nešto nekažnjeno prođe, a to je ipak u ovom momentu najbitnije" - odgovorila je JK na pitanje, a na konstataciju voditelja da su ih napadači napali dok su bili u kolima i da ispriča šta se zaista dogodilo, pevačica je rekla:

- Moram samo da ispravim, mi nismo bili u kolima, mi smo bili na ulaznim vratima naše kuće. Mi smo napadnuti na kapiji naše kuće, a Duško se isprečio ispred mene i napadača i pokušao da ih smiri. No, njihova namera je bila upravo da uvrede, da ponize, da napadnu, da izvređaju i na kraju da naprave i materijalnu štetu na kolima s obzirom da je Duško ušao u dvorište i zaključao kapiju tako da više nisu mogli da dopru do nas. Naravno u medijima se njihovo ime provlači, svi znamo ko su oni ali su okarakterisani kao navijači, a ja bih vas zamolila da ne povezujete ova dva, ne znam kako da ih nazovem, dripca, sa velikim klubom kao što je “Crvena Zvezda”, jer navijati za svoj klub i voleti sport je divno i časno, a oni su samo pokušali da uprljaju i omalovaže nešto što se zove sport. Ne bih mešala navijače i ove bednike koji su nasrnuli na nedužne ljude i na majku dvoje dece - rekla je JK, a na pitanje o mogućem motivu napada i da li smatra da je to zbog nekih njenih javnih komentara o navijačima, ona je odgovorila:

"Strašno mi je čak i da pomislim da ovako nešto može da se desi zbog pisane reči, ali verujte mi da ovakvi ljudi to i hoće, da se običan narod, dobar i pošten, naš narod, uplaši. To je bila njihova namera, a šta god je bio motiv, ne moramo biti preterano pametni da shvatimo da je motiv da zaplaše i da pokažu koliko su jaki. Iako su imali neka verska obeležja, ti za Boga ne znaju i ja bih samo volela da kao građanin ove zemlje apelujem na svakog građanina da se ne plaši, da se ne oseća povređeno i da se ne povlači pred ovakvom manjinom. Mnogo nas je i trebamo svi zajedno da se borimo protiv ovakvih stvari" – završila je svoje izlaganje JK.

You Might Also Like

0 comments: