Thursday, October 28, 2010

JK obećava spektakl u Skoplju: Povinovaću se željama moje publike!

“Sve za publiku, sve za fanove i njihovu zabavu” reči su najatraktivnije i najpopularnije srpske blondine Jelene Karleuše kojima najavljuje svoj koncert u Skoplju za koji su karte od danas u prodaji!


Beogradska publika pop dive Jelene Karleuše imala je prilike da u “All Abot Diva” showu uživa 15. maja u “Beogradskoj areni”, dok će makedonski fanovi popularne blondine po prvi put imati prilike da je vide u akciji na velikom koncertu u hali “Boris Trajkovski” u Skoplju 20. novembra.
Karte za ovaj spektakl, koji je podeljen u četiri tematske celine, u kojima će se zvezda večeri na intrigantan način baviti raznim temama, su od danas u prodaji.
S obzirom da je pevačica svoju publiku navikla na najbolje, koncert u Skoplju neće biti izuzetak, što potvrđuje i sama JK za naš portal.
- Obećavam spektakl i show kakav Makedonija do sada nije videla! Muzika, multimedije, kostimi, scenski i svetlosni efekti, koreografije i igrači, samo su mali deo onoga što im spremam. Zaslužili su! Poštujem moje fanove, i trudim se da im za cenu karte pružim mnogo. Za mene je nepoštovanje publike kad se ne uloži ni malo truda i minimalno sredstava u koncert - kaže Jelena Karleuša na početku razgovora za portal Opera17, a onda dodaje:
- Publika očekuje show u svakom mogućem smislu, a onaj ko se ne povinuje željama publike – primoran je da deli karte i na silu održava koncert. Takvi koncerti su po mom mišljenju – obične tezge, a ne koncerti. Zarad moje publike ulažem mnogo u muzičku i video produkciju, mesecima vežbam koreografije, mesecima se prave kostimi i biraju igrači, rade se specijalne multimedije i programira se svetlo. To publika zna da ceni. Kada me pitaju zašto je karta za moj koncert u “Areni” bila najskuplja od svih izvođača koji su ikada tu nastupali, ja kažem da je minimalna u odnosu na to koliko dobiju. Cena karte od 400-500 dinara je za one koji ne ulože ništa, a samim tim i cena ne sme da bude veća! U takvim slučajevima se karte besomučno dele jer niko neće da da novac za prevaru - sa sigurnošću i kredibilitetom tvrdi jedna od najvećih zvezda na exYU prostorima.
Kada je sam koncert u Makedoniji u pitanju Diva obećava da će dati sve od sebe da publika te večeri osetio deo njene magije.
- U Skoplju se nastavlja “All About Diva” show koji je postavio nove standarde na Balkanu. Sa mnom u Skoplje ide 100 ljudi koji su zaduženi da sve funkcioniše besprekorno! Sve za publiku, sve za fanove i njihovu zabavu. A jedno je sigurno – mnogo hitova, skupa produkcija, i vrhunska zabava je ono što će se desiti 20. novembra u Skoplju- obećava JK.
Kako je interesovanje za “All About Diva” show u Skoplju ogromno, svoje karte možete na vreme rezervisati i kupiti klikom na ovaj link:

No comments:

Post a Comment