Saturday, July 17, 2010

JK POSTAJE MASKOTA CRVENE ZVEZDE?!


JK POSTAJE MASKOTA CRVENE ZVEZDE?!


Vest da je Duško Tošić potpisao trogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda uveselila je gotovo sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu! S tim u vezi, navijači crveno-belih trljaju ruke zbog "sveže krvi“, dok protivnički tabor sa juga već smišlja navijačke pesme kojima će u novoj sezoni pokušati da na terenu dekoncentrišu supruga Jelene Karleuše. I dok se na sportskim stranama svih medija analiziraju uspesi i padovi srpskog fudbalera, forumaši su već preuzeli inicijativu za još udarnije promovisanje Crvene zvezde, pa je u toku smišljanje "paklenih“ planova, po kojima bi pod hitno trebalo iskoristiti popularnost JK i dovesti je u vezu s klubom. "Baš kao što to radi Viktorija kada Bekam pređe u neki klub“, jedan je od komentara na internetu. Za razliku od navijača koji je Karleušu uporedio sa suprugom jednog od najpoznatijih fudbalera na svetu, po mišljenju većine sa foruma, a koji se bave transferima i životima fudbalskih asova, trebalo bi pokrenuti inicijativu da upravo muzička zvezda postane maskota njihovog omiljenog kluba. 

"Dizanje morala je neminovno ako ovakva seks-bomba kao što je JK postane naša maskota“, komentar je koji se nadovezao na priču da bi "delije“ trebalo da razmisle o tome da plavokosu divu zaista i dovedu na Marakanu i naprave dil sa njom. Jer, po mišljenju mnogih koji su diskutovali na ovu temu, u svetu je to odavno stvar prestiža. Kako rekoše - sve za klub. "Pozdravljam sve navijače i zahvaljujem im na lepim rečima. Ako moj muž bude želeo, doći ću na Marakanu da zdušno navijam za njegov tim“, rekla nam je JK kada smo je uputili u priču kojom se ovih dana bave najvatreniji fanovi crveno-belih, ne krijući zadovoljstvo zbog svega izrečenog.
S druge strane, u glavnom taboru popularnih "delija" zasad se ništa ne priča o dovođenju poznate blondine na "sever". Kada smo kontaktirali Vladimira Šaviju, vođu navijača crveno-belih, kratko nam je rekao da nema nikakav komentar povodom eventualnog angažmana JK. I dok se sportska javnost bavi Tošićevim trasferom, pripadnici srpske estrade ne miruju. Očekivano, priče o Tošićevom pristupanju crveno-belima zanimaju čak i... nastavak pročitajte u novom broju "Sveta".


No comments:

Post a Comment