JK POSTAJE MASKOTA CRVENE ZVEZDE?!

3:52 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments


JK POSTAJE MASKOTA CRVENE ZVEZDE?!


Vest da je Duško Tošić potpisao trogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda uveselila je gotovo sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu! S tim u vezi, navijači crveno-belih trljaju ruke zbog "sveže krvi“, dok protivnički tabor sa juga već smišlja navijačke pesme kojima će u novoj sezoni pokušati da na terenu dekoncentrišu supruga Jelene Karleuše. I dok se na sportskim stranama svih medija analiziraju uspesi i padovi srpskog fudbalera, forumaši su već preuzeli inicijativu za još udarnije promovisanje Crvene zvezde, pa je u toku smišljanje "paklenih“ planova, po kojima bi pod hitno trebalo iskoristiti popularnost JK i dovesti je u vezu s klubom. "Baš kao što to radi Viktorija kada Bekam pređe u neki klub“, jedan je od komentara na internetu. Za razliku od navijača koji je Karleušu uporedio sa suprugom jednog od najpoznatijih fudbalera na svetu, po mišljenju većine sa foruma, a koji se bave transferima i životima fudbalskih asova, trebalo bi pokrenuti inicijativu da upravo muzička zvezda postane maskota njihovog omiljenog kluba. 

"Dizanje morala je neminovno ako ovakva seks-bomba kao što je JK postane naša maskota“, komentar je koji se nadovezao na priču da bi "delije“ trebalo da razmisle o tome da plavokosu divu zaista i dovedu na Marakanu i naprave dil sa njom. Jer, po mišljenju mnogih koji su diskutovali na ovu temu, u svetu je to odavno stvar prestiža. Kako rekoše - sve za klub. "Pozdravljam sve navijače i zahvaljujem im na lepim rečima. Ako moj muž bude želeo, doći ću na Marakanu da zdušno navijam za njegov tim“, rekla nam je JK kada smo je uputili u priču kojom se ovih dana bave najvatreniji fanovi crveno-belih, ne krijući zadovoljstvo zbog svega izrečenog.
S druge strane, u glavnom taboru popularnih "delija" zasad se ništa ne priča o dovođenju poznate blondine na "sever". Kada smo kontaktirali Vladimira Šaviju, vođu navijača crveno-belih, kratko nam je rekao da nema nikakav komentar povodom eventualnog angažmana JK. I dok se sportska javnost bavi Tošićevim trasferom, pripadnici srpske estrade ne miruju. Očekivano, priče o Tošićevom pristupanju crveno-belima zanimaju čak i... nastavak pročitajte u novom broju "Sveta".


You Might Also Like

0 comments: