Jelena Karleuša udarila na Lepu Brenu i Severinu!

1:35 PM Bms Bestmusicstar 1 Comments

 Jelena Karleuša udarila na Lepu Brenu i Severinu!Jelena Karleuša preksinoć je nastupila u budvanskoj diskoteci “Trokadero“, a pauze u najavama pesama iskoristila je za prozivanje Severine Vučković i Lepe Brene. Pred prepunim klubom “mala od skandala“ prvo je potkačila hrvatsku pevačicu.
- Nemam običaj da pevam pesme svojih koleginica, a ova je jedna od tri koje cenim. Ima snimljen film na jahti. Ja još uvek nisam snimila film, ali nikad se ne zna - rekla je JK i zapevala pesmu “Gas, gas“. I taman kad su svi pomislili da će Karleuša stati sa daljim prozivkama, ona je iznenada počela da peva pesmu “Mile voli disko“. Međutim, posle strofe i refrena iznenada je prestala da peva.
- Stop, stop, stop! Ova pesma je mnogo dosadna.’Ajmo da pevamo nešto moje
– rekla je supruga Duška Tošića.

You Might Also Like

1 comment:

  1. u recniku pored jadna stoji slika jelene karleuse... Ona nasla jednu brenu da proziva? A za Severinu necu da da spominjem... JK moze samo da sanja o pornicu koji bi ljudi gledali, jer ona je sve sta ima vec pokazala, tako da u pornicu bi mogli samo da vidimo tog sa kime se seksa, jer od nje smo vec sve dobili na izvolte tokom promocija njenih "pesama"

    ReplyDelete