Tuesday, July 27, 2010

Jelena Karleuša: “Diva” je stanje svesti, a ne PhotoShopa

Jelena Karleuša je i posle dva porođaja zadržala devojačku liniju pa se na letovanju u Crnoj Gori šepurila u mikro bikiniju i poročuje: DIVA je stanje svesti, a ne PhotoShopa.

Fotografije iz Crne Gore na kojima Jelena Karleuša na plaži jede kukuruz podigle su veliku pažnju, kako publike tako i pevačicinih kolegenica.
Kao po nepisanom pravilu, posle objavljivanja pomenutih fotografija mnogi su se osetili prozvanim da ih prokomentarišu, a pevačica je oštro, bez dlake na jeziku, danas putem svog FB profila poručila da je “Diva” stanje svesti, a ne photoshopa, a uz “poruku” na statusu okačila je i jednu fotografiju sa letovanja.
Iako se za dve godine pordila dva puta JK je zadržala svoju devojačku liniju, pa se na jahti šepurila u mikro-bikiniju.
- Cool je biti normalan i opušten. Cool je jesti kukuruz na plaži, sa društvom (iako te zovu na svaku jahtu). Cool je nositi mikro bikini posle dva porođaja, a ne izgledati kao kit nasukan na obalu. Cool je biti najlepši bez trunke šminke. Cool je ne mrzeti. Cool je smejati se od srca. Cool je slikati se sa celom plažom, a opet se osećati kao “sav normalan svet”. Biti DIVA je stanje svesti, ne PhotoShopa – poručuje Jelena na svom Facebook profilu.

No comments:

Post a Comment