Wednesday, June 30, 2010

Jelena Karleuša – odskočna daska za propale zvezde!

 http://www.upauzi.com/wp-content/uploads/2010/06/jk.jpg
 Jelena Karleuša – odskočna daska za propale zvezde!


Većinu će verovatno da zbuni naslov same kolumne no pronaći će se neko ko se u njemu prepoznaje! Malo, malo pa nekome opadne rejting ili isti uopšte nema pa udari na ime Jelene Karleuše ne bi li stekli mali ali zapaženi članak u dnevnim ili nedeljnim izdanjima i eto, rejting ide gore.
Zar se danas čovek ne može boriti sam za parče „zvezdanog neba“ već je za to potrebna DIVA!?
Svedoci smo često takvih zlodela počevši od Ivana Ivanovića, Svetlane Seke Aleksić i mnogih drugih a od skoro i spisateljskog šljama Biljane Vujović! Lako je udariti na ćerku, ženu i majku dvoje dece a pritom se ne pitati da li će nekome učiniti zlo ili ne.
Žalosno je što takve knjige, bez odobrenja osobe o kojoj se piše, nalaze mesto na policama raznih knjižara širom Srbije! Žalosno je što neko može da otkriva detalje iz nečije privatnosti a da za to ne bude kažnjen! Pa čekajte onda, hajde onda da svi otkrijemo prave živote naših ZVEZDICA! Hoćemo li onda biti srećni?
Mi Srbi smo čudan narod, kada treba otkriti tuđe živote nalazimo se u prvim redovima a čim neko počne da spominje naš život onda dižemo ogroman zid braneći se podlo kao napadnuta škorpija ubadajući sa leđa. Jelena Karleuša je barem bila osoba koja svoj život nije krila kao zmija svoje noge, oduvek je bila direktna i zbog toga se verovatno uvek nalazi na udaru kolega i medija!
Ivan Ivanović je bez imalo srama spominjao ime Jelene Karleuše na najgori mogući način, nelibeci se da koristi imena i članova porodice! Zar sramoti nema kraja?
Lako je njemu pričati o rejtingu kada ga je zaradio na tuđoj grbači a pritom se ni u jednom trenutku nije izvinuo ili rekao ŠALIO SAM SE. Doduše ĐAVO je davnih dana odneo šalu!
Pevaljka kafanskog ranga, imitator, stajling lopov i nova stanovnica Pazove Svetlana Seka Aleksić ne bira momenat kada će učiniti bilo šta protiv Jelene Karleuše a onda još u emisiji javno laže narod sa rečenicom: „JA PROTIV NJE NEMAM NIŠTA“! Da, da kako da ne. Jadna, ne bi ona bila toliko isfrustrirana da je svoju DESNU RUKU koristila u druge svrhe. Hajde dosta lažne moralnosti, znamo dobro svi za šta nam služi desna ruka!?
Biljana Vujović je opet otišla u krajnost i pokazala da mi Srbi nemamo ni malo srama kada treba nekoga da pljunemo! Dobro i ja sam takav, ali to činim iz dobronamernih razloga a ne iz lične promocije ili ostvarenog profita. Navodno Jelena je kriva što je dotična ostala bez muža!? A da li gospodična Vujović ima ogledalo kod kuće, ne mora da bbude magično da bi joj reklo istinu!
Tuđi život, tuđa stvar! Najgora stvar je u tome što se u istom ZLOdelu spominje ime osobe koja više nije među živima! SRAMOTA! Zar ni njih ne možemo da ostavimo u miru da počivaju!?
Nije mi i dalje jasno zbog čega je ista gospodična Vujović pozvala DESNU RUKU na prmociju! Ko je kome tu šta podizao? Rejting očigledno nisu jer normalnog čoveka takve stvari ne interesuju.
E sad da je Svetlana Seka Aleksić fer prijatelj, pomogla bi svojom desno rukom gđi. Vujović i Ivanu Ivanoviću da napokon nabace osmeh od uveta do uveta pa da napokon pronađu drugu zanimaciju.
Sud će narednih dana imati posla, barem se iskreno nadam! A ako ima i malo pravde u ovoj sirotoj zemlji novčanici navedenih osoba mogli bi da budu osiromašeni za jednu lepu svoticu koju verujem da će Jelena Karleuša da pokloni DOMU ZA DECU I OMLADINU OMETENU U RAZVOJU „Veternik“ kao što je to i do sada činila! Jer neki nisu osnovali fond kako bi njime dizali REJTING već zato što im je do humanosti stalo.
Džabe im BIRKINICA, ukradene emisije i skandalozne knjige kada nikada neće biti JELENA KARLEUŠA koliko god težili tome.
Jedna je DIVA a druge su sve samo obične LOŠE KOPIJE!

4 comments: