Wednesday, May 19, 2010

Nada: Žao mi je što je JK pukla u „Areni“!

Nada: Žao mi je što je JK pukla u „Areni“!
Koncert pop pevačice podelio estradu!

Nada: Žao mi je što je JK pukla u „Areni“!

http://karleusa.blogspot.com/
Koncert, a potom i izjava Jelene Karleuše da je svojim nastupom u „Areni“ lupila šamar domaćoj estradi, podelili su srpsku javnu scenu! Folk pevačica Nada Topčagić kaže da je razočarana zbog toga što spektakl njene koleginice nije bio bolje posećen.

Iako je, sudeći po reakcijama fanova i kolega, supruga Duška Tošića odradila dobar posao i solidno napunila veliku halu, Nada smatra da je zaslužila i veći uspeh!
- Nažalost, nisam mogla da odem na koncert. Čula sam da je bila veoma slaba poseta, ni 10.000 ljudi. Strašno! Ne daj bože nikome! U današnje vreme je teško napraviti spektakl i još da bude finansijski isplativ. Mogu samo da zamislim koliko para je iskeširala, a nije joj se isplatio. Jadna ona! Hoću da joj poručim da sam uz nju jer je volim od samog početka. Mislim da je ona jedina osoba na našoj estradi koja je imala hrabrosti da uvede nešto novo i da je u tome delimično uspela. Uvela je nove modne trendove, koje u svetu furaju Lejdi Gaga i Madona. Njen novi hit „Insomnija“ je odličan i nadala sam se da će biti krcata „Arena“ i ne znam šta se desilo pa je bila toliko slaba poseta - kaže folkerka za „Alo!“.
Pevačica Maja Nikolić kaže da je Karleušin koncert bio za svaku pohvalu.
- Na stranu sve, ali za poštovanje je da neko napravi takav spektakl. Ima njih dosta koji su pravili koncerte u „Areni“, pa nisu ni peti deo kao ona napunili.
Iako nije u dobrim odnosima sa Karleušom, Goga Sekulić joj je odala priznanje.
- Svaka čast koleginici na kampanji koju je vodila i energiji koju poseduje, a najiskrenije želim svu sreću svakom ko se odluči na takav korak. Čula sam da je bilo 7.000-8.000 ljudi, a i da je oko 5.000 podelila, što znači da je oko 3.000 prodala. Ja ne znam šta je ko očekivao i čime se zadovoljavaju. U svakom slučaju, ko je želeo da vidi šou, išao je na njen koncert.
Pevač i rijaliti zvezda Era Ojdanić nije bio na koncertu, ali je čuo samo reči hvale.
- Nisam imao prilike da budem na koncertu, ali sam čuo da je Jeca napravila šou kakav niko nije izveo dosad. Dve devojke iz Podgorice su svratile kod mene u restoran na kafu, a povod njihovog dolaska je bio baš Karleušin koncert. Mala je ispala fantastična! - kaže Era.
Njena koleginica Marija Šerifović, koja je imala koncert svega nekoliko dana pre Karleuše, dala je svoje kratko viđenje.
- Meni je drago ako je ona zadovoljna, a to je najbitnije. I dalje stojim pri svojoj izjavi da nas dve nemamo ništa zajedničko, osim što smo obe pevačice. Bavimo se različitom muzikom, različitog smo senzibiliteta - rekla je Marija.

5 comments:

  1. Sta kenjka ova Nada. Arena je bila PUNA!

    ReplyDelete
  2. Nado, sledeci put bolje nemoj da "delis komplimente" ili "zalis" !

    ReplyDelete
  3. Krivo joj sto ona nije popularna kao Jelena pa sad nesto komentarise. Neka ona napuni Arenu ako moze cisto sumnjam da bi u tome uspela.

    ReplyDelete
  4. oprostite a ko je doticna Nada?

    ReplyDelete
  5. svaka cast na majinom i erinom komentaru vidi se da su iskreni i od srca a ove tri droljetine nada, goga pa i marija( za nju sam se iznenadila),kao nesto hvale a sazaljevaju i pljuju, mars u anonimu gdje vam i jest mjesto, sta dajete komentar na karleusin koncert da se malo pojavite u novinama, ne moze se drugacije ha jer niste nikome zanimljive, mozete da mi cistite cipele bijedo jedna neljudska i zavidna.Jeco pozuri se s dvd-om koncerta.

    ReplyDelete