Karleuši zbog “Arene” hakovan Facebook profil!

6:50 PM Bms Bestmusicstar 4 Comments

Pre nekoliko dana internet hakeri izbrisali su profil pop pevačice Jelene Karleuše. Još uvek nije poznat počinioc, ali kao motiv se pominje “ljubomora” zbog koncerta u “Beogradskoj Areni”.
 http://karleusa.blogspot.com/
Uspešan i spektakularan koncert u “Beogradskoj Areni” pop dive Jelene Karleuše mnogima je i pre samog održavanja bio trn u oku, a nakon što je pevačica ispunila sva obećanja i publici priuštila nesvakidašnji doživljaj i spektakl u rangu svetskih zvezda, stigla je “osveta” u vidu brisanja njenog profila na Facebook sajtu.
- Od Jelene se očekivao pravi spektakl u Areni, a nakon što je pevačica potvrdila svoju titulu najboljeg performera među domaćim javnim ličnostima, obrisan joj je Facebook profil. Ona je na tom profilu imala preko 5000 potvrđenih prijatelja i više od 70.000 zahteva koje nije mogla da prihvati, zbog ograničenja koje taj sajt ima – započinje priču izvor portala Opera17, i nastavlja:
- Nakon koncerta u Areni njen zid na sajtu bio je zatrpan najlepšim porukama njenih fanova, koji su joj čestitali na uspehu, zatim video zapisima i tekstovima časopisa koji su ispratili koncert, a Jelena se u više navrata zahvalila svojim fanovima nazvavši ih najboljim u našoj zemlji. Očigledno da je Karleušin uspeh za mnoge njene samozvane estradne neprijatelje veliki neuspeh, pa je njen profil prijavljen Facebook-u, zbog navodnog kršenja pravila. Još uvek nema zvaničnih podataka ko je prijavio Jelenin profil, ali će u narednih nekoliko dana biti izdejstvovano da ona ponovo bude dostupna svojim prijateljima na pomenutoj mreži - završava naš izvor.
Povodom pomenute situacije Jelenin PR-a Zoran Birtašević kratko je poručio: - Profil će biti vraćen u narednih nekoliko dana.

You Might Also Like

4 comments:

 1. Sta ti je ljubomora na tudji (JK) Uspeh!!!

  ReplyDelete
 2. SVE POHVALE ZA BLOG :)
  ZAŠTO JE OVAKO SLABA POSJEĆENOST ILI PAK NIJE ?!
  SUDIM PO KOMENTARIMA, ALI U SVAKOM SLUĆAJU LIJEPO URAĐENO I SVE INFORMACIJE S KLIPOVIMA NA JEDNOM MIJESTU.

  ReplyDelete
 3. Profil mogu da sruse ali popularnost e to je vec nesto drugo. Bravo Jelena najbolja si.

  ReplyDelete
 4. Kraljica!!! Bila i ostala!!!

  ReplyDelete