Friday, May 21, 2010

Karleuši zbog “Arene” hakovan Facebook profil!

Pre nekoliko dana internet hakeri izbrisali su profil pop pevačice Jelene Karleuše. Još uvek nije poznat počinioc, ali kao motiv se pominje “ljubomora” zbog koncerta u “Beogradskoj Areni”.
 http://karleusa.blogspot.com/
Uspešan i spektakularan koncert u “Beogradskoj Areni” pop dive Jelene Karleuše mnogima je i pre samog održavanja bio trn u oku, a nakon što je pevačica ispunila sva obećanja i publici priuštila nesvakidašnji doživljaj i spektakl u rangu svetskih zvezda, stigla je “osveta” u vidu brisanja njenog profila na Facebook sajtu.
- Od Jelene se očekivao pravi spektakl u Areni, a nakon što je pevačica potvrdila svoju titulu najboljeg performera među domaćim javnim ličnostima, obrisan joj je Facebook profil. Ona je na tom profilu imala preko 5000 potvrđenih prijatelja i više od 70.000 zahteva koje nije mogla da prihvati, zbog ograničenja koje taj sajt ima – započinje priču izvor portala Opera17, i nastavlja:
- Nakon koncerta u Areni njen zid na sajtu bio je zatrpan najlepšim porukama njenih fanova, koji su joj čestitali na uspehu, zatim video zapisima i tekstovima časopisa koji su ispratili koncert, a Jelena se u više navrata zahvalila svojim fanovima nazvavši ih najboljim u našoj zemlji. Očigledno da je Karleušin uspeh za mnoge njene samozvane estradne neprijatelje veliki neuspeh, pa je njen profil prijavljen Facebook-u, zbog navodnog kršenja pravila. Još uvek nema zvaničnih podataka ko je prijavio Jelenin profil, ali će u narednih nekoliko dana biti izdejstvovano da ona ponovo bude dostupna svojim prijateljima na pomenutoj mreži - završava naš izvor.
Povodom pomenute situacije Jelenin PR-a Zoran Birtašević kratko je poručio: - Profil će biti vraćen u narednih nekoliko dana.

4 comments:

  1. Sta ti je ljubomora na tudji (JK) Uspeh!!!

    ReplyDelete
  2. SVE POHVALE ZA BLOG :)
    ZAŠTO JE OVAKO SLABA POSJEĆENOST ILI PAK NIJE ?!
    SUDIM PO KOMENTARIMA, ALI U SVAKOM SLUĆAJU LIJEPO URAĐENO I SVE INFORMACIJE S KLIPOVIMA NA JEDNOM MIJESTU.

    ReplyDelete
  3. Profil mogu da sruse ali popularnost e to je vec nesto drugo. Bravo Jelena najbolja si.

    ReplyDelete
  4. Kraljica!!! Bila i ostala!!!

    ReplyDelete