Tuesday, February 09, 2010

JK: DOVEDITE MAMI STRIPERA!



Ružičastu kuću, poznate ličnosti, svađe i mnogo dobre zabave dobili su fanovi „VIP Velikog brata“, koji se već više od nedelju dana emituje na televiziji Pink. I dok se publika polako opredeljuje za omiljene i omražene ukućane, veliku pažnju javnosti budi Divna Karleuša, jedan od najpoznatjih radijskih vokala, koja je karijeru stavila u drugi plan kada je njena ćerka Jelena odlučila da zakorači na estradu. I dok region bruji o tome da li iver pada daleko od klade, JK, baš kao i uvek, ima jasno definisan stav o svemu - o ukućanima, šouu, svojoj majci...

„Inače sam fan 'Velikog brata', ali kako mi u ovoj sezoni učestvuje majka, logično je da, zajedno sa celom porodicom, svaki sekund provodim pred televizorom. Mislim da je Divna pokazala zašto svi oni koji je poznaju imaju identično mišljenje - da svoje ime s punim pravom nosi. Ona je blaga i mudra žena, osoba koja svojom pozitivnom energijom okuplja ljude oko sebe i šta drugo da vam kažem do da sam na svoju mamu veoma ponosna, otkriva JK prve impresije.
Divna je jedina koja prve nedelje nije imala nijednu nominaciju.
To se dalo i očekivati. Divna nije konfliktna ličnost i, kao što vidiš, sa svima je u super odnosima. Savršeno komunicira sa najrazličitijim profilima ljudi, od transvestita do pevačice narodnih pesama.
Šta je uopšte motiv njenog učešća u „Velikom bratu“?
Ne znam koliko je zahvalno da ja pričam o njenim planovima, ali evo ukratko... Divna je dugo tavorila u nekoj vrsti poslovne ilegale, pa joj se „Veliki brat“ učinio kao odlična prilika za povratak u velikom stilu. Ne zaboravimo da je bila najpoznatiji radio-voditelj čuvenog „sto keca“, a onda se u potpunosti posvetila meni. Veliku medijsku pažnju iskoristiće da napravi tok šou nalik onom koji vodi slavna Opra Vinfri. To će biti jedan ozbiljan projekat u koji će se mnogo uložiti i već se uveliko pregovara sa produkcijom „Imoušn“ da upravo oni stanu iza toga.
Karamela tvrdi da je Divna u „Velikom bratu“ zbog tvog koncerta.
Ta priča je smešna. Žena ima svoju profesiju i svoje razloge zašto je tamo. Što se mog koncerta tiče, iza sebe imam ozbiljnu produkcijsku kuću koja se odlično bavi marketingom.
Nego, kako si reagovala kada ti je majka tražila da joj dovedu stripera?
Drago mi je što nije stegnuta pred kamerama, što svi mogu da vide koliko je slobodoumna, moderna i puna duha. Vrlo dobro zna šta znači šou-program i kako skrenuti pažnju na sebe, razume se na mudar i duhovit način. Inače, ovo je ništa u odnosu na ono što će Divna pokazati u budućnosti, koliko je zabavna i kakav je šoumen.
Šta ako joj Veliki Brat ispuni želju?
Zašto da ne? Ona je emancipovana i kulturna žena i sigurno ne bi uradila nešto što ne priliči njenim godinama. Divna bi od toga napravila super zezanje koje ne bi imalo seksualne aluzije bilo koje vrste. Na kraju krajeva, u svetu žene i te kako posećuju striptiz barove i sjajno se provode.
Seka Alekisć je na „fejsbuku“ prokomentarisala: „Gospođa mama prasica ždere kao usisivač sve što stigne“.
Ponoviću ono što sam već rekla, a to je da ne mogu i neću da se bavim tuđom nekulturom. Svako se ponaša shodno svom vaspitanju, poreklu i obrazovanju. Neka joj na čast služi ako za jednu ženu od pedeset i dve godine može da izgovori nešto tako ružno. U tu problematiku ne mogu dublje da ulazim jer nisam ni vaspitač ni psihijatar. U krajnjem slučaju, svako ko se pljuvačinom, mržnjom, pokazivanjem nekulture, nevaspitanja, zavisti i malicioznosti promoviše u javnosti osuđen je na to da ga publika prozre i da joj se zgadi. A mislim da se upravo to dešava osobi koju pominješ.
Verujem da joj Divna neće ostati dužna...
Moja majka nije mala i nije neko ko ne može sebe da odbrani. Ubeđena sam da će vrlo mudro odgovoriti svim prostacima i prostakušama koji zauzimaju medijski prostor. Nadam se da ni to neće dugo trajati i da je sve ovo zapravo početak njihovog kraja. Svako ko se uzdigne preko noći obično jednako brzo doživi pad, izgubi kompas, pokaže svoje pravo, ružno, bahato i primitivno lice. Likovi koji prozivaju moju majku sebi prave najstrašniju antikampanju i samo neka tako i nastave.


Kad smo već kod Seke, svi su s nestrpljenjem iščekivali Divnin susret sa Mladenom Radulovićem.
Ovako, ovo obavezno stavi u novine. Molim i tebe i sve novinare da više nikada, ali nikada u isto pitanje, u isti kontekst ne dovode mene i Seku Aleksić! Mislim da mi petnaest godina bavljenja ovim poslom dozvoljava da zatražim tako nešto. Što se tiče Mladena, zna se da je on svoj prvi veliki uspeh zabeležio nakon pojavljivanja u mom spotu „Upravo ostavljena“ i nije bilo razloga da se moja majka i on vrlo srdačno ne pozdrave. Ponavljam, Mladen Radulović ima veze sa mnom mnogo pre njegovih životnih grešaka...

No comments:

Post a Comment