Wednesday, February 03, 2010

JK i Duško se sele u Englesku!

Suprug pop pevačice Jelene Karleuše, fudbaler Duško Tošić potpisao je ugovor na  šest meseci sa engleskim klubom FC Portsmouth.
http://football12.fc2web.com/portsmouth.png
http://mokkadesign.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/portsmouth_fc_08.jpg http://www.sports-teams.us/portsmouth-fc/portsmouth-fc4.jpg

Pop pevačica Jelena Karleuša podelila je na svom profilu na sajtu Facebook da je njen suprug Duško Tošić potpisao ugovor sa engleskim fudbalskim klubom FC Portsmouth.
Nakon što su u Nemačkoj plavokosu pevačicu nazivali pravom seks bombom, prvom damom Bundes lige i pružili joj ogromnu medijsku pažnju, nema sumnje da će u Engleskoj, gde su žene fudbalera veoma popularne, pevačica biti izuzetno primećena i sigurno dobiti titulu jedne od najprivlačnijih žena Premier lige.
Vest o Duškovom napuštanju Verdera i prelasku u FC Portsmouth danas je odjeknula kao bomba, a fudbaler je u intervjuu za “Sport” izjavio da će ugovor sa engleskim klubom  biti “validan za manje od mesec dana, kada se sredi papirologoija”, kao i da ga komentari iz Bremena uopšte ne interesuju:
- U narednom periodu biće završena kompletna procedura. Razišao sam se sa Verderom, na moju štetu, i ne žalim zbog toga. To je i bio osnovni uslov da nastavim karijeru u Engleskoj – rekao je Tošić.

No comments:

Post a Comment