Wednesday, February 10, 2010

Karleuša peva za Sekino venčanje

Seka Aleksić zakazala svadbu u Egiptu na dan koncerta JK u Beogradskoj areni
 http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/01551545021.jpg
Jelena Karleuša pevaće na dan venčanja Seke Aleksić!
Zaista zanimljivo, šokantno, intrigantno, nazovite kako god želite, ali pre svega tačno! Sukob između ove dve pevačice u poslednje vreme toliko se razbuktao da se stiče utisak kako obe na sve načine nastoje da jedna drugoj poremete planove.
Tako je Seka odlučila da se uda u Egiptu 15. maja, baš na dan kad Jelena ima svoj prvi solistički koncert u Areni. Sad bi neki rekli, kakve veze to ima, ali grdno se varaju. Naime, postoji teza da pri takvom „raspletu događaja“ Karleušin nastup neće imati publicitet u medijima kakav ona očekuje. S druge strane, ni Aleksićeva u tom slučaju neće baš profitirati što se prostora u novinama tiče, ali opet će ga oduzeti više nego dovoljno od svoje ljute suparnice, i pri tom nadoknaditi pažnju javnosti koju bi u tom periodu imala da svoj koncert nije pomerila za oktobar.
Kurirovo saznanje da je Seka zakazala udaju i da se taj datum poklapa s nastupom JK zbunilo je portparola Aleksićeve, koji nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje našu informaciju uz obrazloženje da ona još ne želi da iznosi u javnost detalje vezane za svoje venčanje.


 http://i.ytimg.com/vi/4mGLfgtewMs/0.jpg
Sekin profil ipak nije lažan?!
Poslednji u nizu okršaja između ove dve pevačice zbio se nedavno, kada je Seka na Fejsbuk profilu Cece Ražnatović ispisala niz uvreda na račun ukućana VIP Veliki Brat, a posebno je bila interesantna izjava: „Gospođa mama prasica samo ždere kao usisivač. Jede žena sve što stigne! Užas jedan!!!“, koju su mnogi odmah protumačili kao zlonamernu asocijaciju na majku Jelene Karleuše. Iz PR tima srpske Rijane odmah je usledilo obaveštenje kako to pisanije nema veze sa Sekom, jer je njen nalog na ovom popularnom sajtu ugašen. A da li je baš tako?! Samo dan kasnije na njen „zid“ stigla je poruka od Cece (a njen profil je pravi!) u kojoj folk diva hvali svoju prijateljicu: „Draga, fotke su ti super! Odličan model, odličan fotograf! Stilista savršen, šminker najbolji!“ Ko razume, shvatiće.

No comments:

Post a Comment