Sunday, January 10, 2010

Joj, Rijana, što me ostavi!

Jelena Karleuša u Staroj Pazovi organizuje sahranu svoje tragično nastradale prasice
Jelena Karleuša
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša organizovaće sahranu svoje tragično nastradale prasice Rijane, koju su nedavno ubili nadrogirani vukovi.
Intimna ceremonija pokopa održaće se na privatnoj parceli u Staroj Pazovi, uz prisustvo najuže rodbine i poštovalaca lika i dela popularne prasice, koja je prerano otišla među anđele.

- Jelena je naručila mali crni sanduk, koji će spolja biti izrezbaren „luj viton“ šarama. Već je pazarila parcelu u Staroj Pazovi, na kojoj će biti podignut Rijanin velelepni večni dom. Pevačica je dala ekskluzivna prava jednom nedeljniku koji će fotografisati sahranu njene voljene prasice i na taj način sačuvati od zaborava uspomenu na njen lik i delo - kaže izvor Kurira blizak Karleuši.

Pitanje je da li će Jelena, skrhana tugom i bolom, skupiti dovoljno snage da tog dana održi prigodan govor svojoj nesrećnoj ljubimici ili će to neko uraditi u njeno ime. Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da dobijemo komentar od ucveljene Jelene, ali ona nije bila u stanju da kaže bilo šta.

I za kraj, nije suvišno reći da je svaka sličnost između glavne akterke ove tužne priče i jedne Jelenine koleginice sasvim slučajna.

No comments:

Post a Comment